hain lisävinkkejä internetin ihmeellisestä maailmasta sekä esimerkiksi "Sillä sipuli"-ruokablogista. Sain tässä jokin aika sitten kokeiltua pitkän suunnittelun jälkeen punaviinissä haudutettua kananpoikaa, "kukkoaviinissä" (ransk
Coq Au Vin- KukkoaViinissä. Kun sen kanan tai tässä tapauksessa kukon ottaa häkistä, kantaa ulos saunan taakse ja lyö pään irti, on se hieman erilaisempi reissu kuin käynti lähimmässä K-kaupassa
Tällä kertaa hauduttelin jo perjantai-iltana lyhyen työpäivän jälkeen Henri Alénin kukkoaviinissä –ohjeen innoittamana (ei ehkä ihan ohjeen mukaisesti) siipikarjaa
Tässä kukkoaviinissä -resepti mieheni ohjeella. fi -sivulta ja siihen pääset tästä. Mieheni halusi arkivapaan kunniaksi tarttua kauhan varteen ja kokata ranskalaista ruokaa, kukkoaviinissä
-. -. -. -. -. -. -. P. ä. i. v. l. s. e. k. o. 1. 5. a. h. n. y. ö. j. p. 2. 0. g. r. m. ,. t. 4. 7. u. K. L. S. d. O. ). T. M. c. (. b. E. f. G. R. N. I. J. A. D
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. M. e. n. ä. t. o. r. s. a. i. h. l. j. ,. b. g. p. m. k. v. y. A. u. R. ö. H. O. D. &. G. T. C. c. Y. d. V. S. I. P. N. K. (. 2. 3. ). 1. f. /. 5. 0. L. 8. q. J. E. Ä. d l. t l
Tämä ohje on mukailtu ranskalaisen keittiön klassikosta Coq au Vin (Kukkoaviinissä) ja koska nyt valmistui rusakkoa padassa ja punaviinissä, niin tarkalleen ottaen kyseessä on Civet de lièvre au vin rouge
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.