Kulhoruokaa ja marinoidut kurkut
52 weeks of deliciousness
52 weeks of deliciousness
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 4 hengelle
  • 400 gr jauhelihaa
  • mausteet: seesämiöljy, soija, mustapippuri, chilijauhe ja valkosipulijauhe
  • 200 gr täysvehnänuudeleita
  • 1 pieni parsakaali
  • kourallinen vihreitä, keitettyjä papuja (myös pakastepavut käyvät!)
  • 1 iso porkkana / 2 pientä porkkanaa
  • 1/2 paprika 1 dl tuoretta basilikaa silputtuna
  • 2 limeä
  • kastike
  • 0,5 dl soijaa
  • 1-2 rkl seesamiöljyä
  • 1 limen mehu
  • 2 valkosipulinkynttä silputtuna
  • 1 rkl mirin-kastiketta
  • 4 avomaankurkkua 2 dl valkoviinietikkaa
  • 1 tl suolaa
  • 0,5 tl mustapippuria
  • 3 valkosipulinkynttä silputtuna
  • 2 cm tuoretta inkivääriä silputtuna
  • 1 rkl sokeria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.