Kulinaarin leipä
Maku.fi
Maku.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Marinoitu punasipuli
  • 1 kpl punasipulia (hienonnettuna)
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 tl sokeria
  • 1/2 tl punaviinietikkaa
  • 1/4 tl suolaa
  • Karpalo-sinappimajoneesi
  • 1 dl majoneesia
  • 1 rkl karpalohyytelöä
  • 2 tl sinappia
  • Kantarellicappuccino
  • 200 g kantarelleja (pakastettuja, hienonnettuna)
  • 1 kpl sipulia (hienonnettuna)
  • 1 rkl voita
  • 7 dl vettä
  • 1 kpl kasvisliemikuutiota
  • 1 rkl kantarellifondia
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1/4 tl mustapippuria
  • Maitovaahto
  • 1 1/2 dl rasvatonta maitoa
  • Viinikastike
  • 2 kpl keltuaista
  • 1 rkl kuivaa valkoviiniä
  • 40 g voita
  • 1/4 tl suolaa
  • 1/4 tl valkopippuria
  • Kulinaarin leipä
  • 85 g pekonia
  • 1 kpl suolakurkkua
  • 200 g naudanpaistia (esim. Atria Kulinaari pihvinaudan sisäpaistiviipaleita)
  • 2 rkl voita
  • 1/4 tl suolaa
  • 1/4 tl mustapippuria
  • 4 kpl saaristolaisleipäviipaletta

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.