Paljon on kuitenkin tapahtunut sitten viime kirjoittaman, mutta ehkä nyt päällimmäisenä se, että tämän syksyn ajan vietämme kokonaan eri maissa, kun Maustemittakaavan parrakkaampi osapuoli päätti lähteä syksyn ajaksi Lundin yliopistoon vaihtoon
muikun mätiä. Uuden herkutteluvuoden aloitimme perinteisillä mätileivillä ja perunaletuilla, joihin sopi hyvin seuralaiseksi smetana, mäti, punasipuli ja ruohosipuli
Kun voi-sipuli-tattiseos on kunnolla muhinut, lisään risottoriisin. Kun riisi on kunnolla sekoittunut joukkoon, lisään valkoviiniä desin parin, ja kun viini on imeytynyt riisiin, lisään lihalientä (=vettä ja lihaliemikuutio
Makkaranteossa pitää olla kunnollinen lihamylly. Parilla-kolmella sadalla saa kunnollisen. Kun mausteita on silmämääräisesti sopivasti, paista lihataikinasta teflonpannulla pieni koepiffi
Terveellisenä välipalana suosittu smoothie saa uuden muodon, kun se hyydytetään liivatteella. Smoothiekakku sijoittuu matkan alkuun eli kuvastaa kuluvaa vuosikymmentä
Oli kyllä todella herkullista, harmitti lopulta, kun en keittoa sitten tehnytkään isoa määrää. Tänään päästiinkin oleen ulkona oikein kunnolla lasten kanssa
Laita kunkin taikinaneliön päälle juustoviipale ja pekoniin kääritty nakki. Vanhin lapseni on jo sitä ikäluokkaa, että kuuluu YouTuben suurimpaan kohderyhmään
Etenkin juustokumina saattaa olla outona makuna sellainen, joka hyppii tästä keitosta silmille. Itse maustan mielelläni alkuun hieman varovaisemmin ja lisään mausteita tarvittaessa maistamisen jälkeen vasta ruoan valmistuttua
Riisiproteiini kun tuppaa olemaan maultaan aika jauhoista ja. Siemenistä tuli alkuun hieman. En siten jaksanut kuluttaa tuntia kaapimalla muutaman sekunnin välein blenderikannun
Tämä kakku oikeasti vain paranee kun se saa tekeytyä jääkaapissa päivän, pari. Hapatettu kerma yhdistettynä makeaan leivontaan saattaa ensi alkuun kuulostaa hieman oudolta, mutta suosittelen lämpimästi kokeilemaan
Valmiin kakun voit leikata neliöiksi tai ottaa siitä muotilla leivoksia. Alkuun homma vaikutti jäykältä pukudraamalta, mutta nyt on niin monta juonenpätkää meneillään ettei milllään malttaisi odottaa seuraavaa jaksoa
Kun on alkuun päästy niin. Ei kun lisää steviaa, mutta. keskilämmöllä, kunnes ne saavat väriä. Kun. piirakka pohjalle ja laita jääkaappiin vähintään pariksi tunniksi, kunnes täyte
En enää muista mistä ajatus sai alkunsa, mutta kanalaksaa lähdin keittelemään. Taisi olla vasta viime kesänä kun tutustuin aasialaisen nuudelisalaatin myötä kyseisen maanosan makumaailmaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.