A. i. v. a. n. m. e. l. t. ö. ä. h. s. p. o. r. k. d. j. y. G. R. u. -. 5. /. 2. 0. 1. 3. T. ,. S. 8. g. ½. (. ). P. H. E. L. V. K. C. f. M. 4. B. c. w. 7. b. J. Ä. Y. D. I. N. U. O. r k. d l. t l. m i
T. y. k. ä. n. s. u. h. i. t. a. o. p. l. j. e. 9. 0. -. v. ,. r. m. M. d. J. G. R. &. V. I. g. '. P. z. A. ö. 2. (. ). 3. 5. L. /. K. 4. 1. Y. 7. c. 5 l. r k. t l. d l
Lohimoussekakku on minun mielestäni voileipäkakuista parhain. Lohimousse tuoksuu aivan mahtavalle ja leipä ei ole vettynyt liikaa, vaikka tarjoiluaika vähän syystä jos toisesta pidentyisi
Kinkkua ja kalkkunaa tuunustan syöneeni välipäivinä kaverini luona muutaman siivun verran. Ota fileet pannulta ja laita lepäämään lämpimään paikkaan siksi aikaa kun teet kastikkeen
Sitkun täytteet on vuuassa, niin päälle kaadetaan vielä munamaito, mihin tuli. Bongasin yks päivä ihanalta kuulostavan piirakka reseptin Gluteeniton muumimamma blogista ja tarkoituksena oli, että olisin testaillut reseptin sunnuntaina ja aivan varmasti tulen sen vielä testaamaankin, mutta se ei vaan ollut tämä sunnuntai sillä täytteet lähti vähän lapasesta verrattuna alkuperäiseen
K. a. i. k. n. s. e. t. ä. v. j. o. h. y. -. u. Y. l. m. r. p. ,. E. V. ö. S. H. b. J. d. A. g. T. N. I. f. (. 2. /. 1. 0. ). L. 8. %. G. 7. 5. P. 3. °. C. M. g /. g ). d l. t l
V. i. m. e. v. k. o. l. a. t. u. y. ä. r. s. n. p. O. h. f. (. ,. j. ). ö. S. &. H. -. J. T. L. M. d. N. 6. g. I. c. E. C. 5. Y. U. R. A. K. Ä. F. D. P. 4. 0. 1. /. 2. 3. k g. t l. d l
Laita valkosipulit ja inkiväärit koloon ja anna paistua kunnes "tuoksut irtoavat". Kun lientä on jäljellä enää muutama ruokalusikallinen lisää parsakaali ja seesaminsiemenet
Ja kun ne protskut ja rasvat on monipuolisesti valittu "kohtuus kaikessa" -meiningillä, eivätpä ne kolesteroliarvotkaan kovin holtittomasti lähde hyppelemään
Paina raudan kansi kiinni ja anna paistua nelisen minuuttia tai kunnes vohveli on kauniin ruskea. Kahdesta vastentahtoisesta kansasta kokoon taiteltu Belgia on tunnettu lähinnä tarpeettoman kalliilla EU-byrokratialla turvotetusta pääkaupungista, nopeista pyöräilijöistä, kammottavasta trappistioluesta, keskinkertaista tympeämmästä jalkapallosta ja lämpimistä vohveleista
Ravintolassa oli aluksi hiljaista, iltapäivä kun oli, mutta iltaa kohti pöydät alkoivat täyttyä. Kun ruoka-annokset tuodaan pöytään niin asiakkaalle kerrotaan mitä lautasella on, kerrotaan raaka-aineista ja niiden alkuperästä
Itse teen aina isomman määrän kerralla, sillä maku paranee edelleen maustuessaan samalla, kun suola "itkettää" retikasta kitkerää nestettä kulhon pohjalle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.