Näiden kanssa kävi niin hassusti että pari kuvaa ehdin kekseistä napsaista kun ne oli jo syöty, pidä varasi siis jos innostut tekemään – nämä ovat niin hyviä että pellillinen on syöty hetkessä
Pyöritä lihapullat kastikkeessa pari minuuttia kunnes kastike on hieman tahmea. Kana-kvinoalihapullat. Ikävästä mausteiseen ruokaan syntyi tahmeat kanapullat, joita on ”täytetty” ravintorikkaalla kvinoalla
10-12 minuuttia, jäähdytä ennen tarjoilua. Siis voiko olla täydellisempää tuotetta kuin kikherneet. Niiden mieto hento maku toimii salaateissa ja täytteissä
-. -. -. -. -. -. -. M. e. i. l. ä. v. o. t. a. n. k. u. s. p. ,. r. h. J. y. m. N. d. j. H. C. b. V. R. /. S. c. B. ö. E. T. K. g. (. ). A. L. I. P. U. O. 1. 2. 5. 0. 7. f. 4. 3. x. d l
Tahmeat broilerinpalat rakastaa sinihomejuusto-coleslawta. Luin siitä jutun Walesin lomalla ollessamme Tesco-kaupan mainoslehdestä ja siitä se ajatus sitten lähti
Lämmitä seosta varovasti liedellä kunnes seoksesta tulee jouksevampaa. Paista 200 asteessa noin 10-15 minuuttia, kunnes pohjat ovat saaneet hieman väriä. Paista 200 asteissa uunissa kunnes siirappiseos alkaa kuplia. 10-15 min
Pohjaan olisi voinut laittaa myös sitruunan kuorta, mutta omat sitruunani olivat siinä kunnossa, etten lähtenyt koittamaan kuoren raastamista tylsällä raastimellani
Enkä tarkoita itseäni kun sanon, että paikalla oli kovan luokan, rautaisia bloggareita. Myös Kaikki Äitini Resepti-blogin Nanna oli paikalla ja oli todella mukava pakkaus
Kiehauta seos ja sekoittele kunnes taatelit ovat pehmenneet kunnolla. Tänään halusin käyttää taateleita leivonnassa ja päädyin tekemään ihanan tahmeita taateli-suklaamuffineja
Resepti näihin herkkuihin osui heti silmiini, kun selasin uusinta Yhteishyvä-lehteä ja mokkapalojen suurena ystävänä oli ihan pakko tämä herkku kokeilla valmistaa
Kun täytteet ovat marinoituneet, työnnä broileri- ja ananaspaloja vuorotellen varrastikkuihin. Tuoretta papaijaa, saati vihreää sellaista kun ei Suomesta tahdo ainakaan saada
Sticky toffee pudding elikkä nyt omalla suomennoksellani tahmeat taatelineliöt ovat mulle tuttu ja rakas jälkiruoka niiltä ajoilta, kun asuimme kymmenen vuotta sitten Skotlannissa
-. -. M. i. e. t. a. s. n. k. o. j. u. r. h. ä. m. l. K. p. v. y. S. O. d. N. ,. J. H. ". P. g. T. ). A. 1. 5. 0. 3. 4. ö. L. (. 6. 7. 2. +. Ä. D. d l. t l
Hillosta tuli niin hyvää, että taidan tehdä toisenkin satsin kunhan vaan ehdin. Tuoreet/kuivatut sienet korvasin tölkki-suppilovahveroilla ja muhittelin ruokaa lähemmäs kolme tuntia, mutta muuten menin aikalailla ohjeen mukaan
Lisää munat yksitellen, vatkaten kunnolla välillä. Ohjeen olen löytänyt Pistin parastani -blogista, ja meillä tätä tehdään pitkin vuotta jäisistä mustikoista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.