Kuningatarhilloa jossa makeita mansikoita, auringon suutelemia vadelmia ja tumman kirpeitä mustikoita keitettynä sokerin kanssa kattilassa hilloksi ja toiseen makeita, aurinkolämpimiä vadelmia niin suuresti rakastamaani vadelmahilloon
En ole vuosiin keittänyt kuningatarhilloa, mutta tänä vuonna keitinkin sitten kunnon satsin. Minä pidän mustikkaisesta kuningatarhillosta, sellaisesta jossa vadelma ei dominoi kuten 1. Siksi laitan kuningatarhilloon reilusti enemmän mustikkaa kuin vadelmaa, tällä suhteella hillo on jo melkoisen mustikkaista, 1 osa vadelmaa ja 2 osaa mustikkaa on myös ihan hyvää, sellaisessa on minulle maksimimäärä vadelmaisuutta
Olen aina pitänyt kuningatarhillosta, mustikoiden ja vadelmien liitto on niin täydellinen. Kuningatarhillo sopii esimerkiksi munkkien tai muffinien yllätykseksi
Jollei tämä mustikkapiirakka innoita voit myös kokeilla reseptiäni mustikkatorttu ja mustikoista voit myös keittää ihanaa vähän epätavallisemmin maustettua mustikkahilloa tai kokeilla Kuningatarhilloa
Syödään myös rapuja ja lettuja kuningatarhillon kanssa. Mitä syödään elokuisena viikonloppuna perheessä, jossa mies metsästää ja vaimo käy sienessä, marjassa ja huolehtii keittiöpuutarhasta
kuningatarhilloa ja kauragranolaa. Kuningatarhillo on perinteinen mustikan ja vadelman makuyhdistelmä ja senkin voi toteuttaa ilman lisättyä sokeria chiahillon muodossa
Täytteeksi tein diplomaattikreemiä (puolet kermaa vatkattuna ja puolet vaniljakreemiä jauheesta valmistettuna) ja lisäksi laitoin itsetehtyä kuningatarhilloa
lettuhilloa ja kuningatarhilloa. Meidän perheessä on ollut perinteenä tehdä mansikkakakku aina kesäisin, kun mansikoita on vaan tullut kunnolla myyntiin
Kostuta sokerivedellä ja täytä kermalla ja kuningatarhillolla. 1,5dl kuningatarhilloaItse tehty kuningatarhillo500g mustikoita500g vadelmia500g hillosokeria0,5 dl vettäKaada vesi ja peratut marjat (pakastemarjat)kattilaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.