Keväällä, kun vein sisareni Turkuun ja siellä Mamiin juhlimaan syntymäpäiväänsä, saimme syödäksemme bouillabaissea, josta jo silloin sanoin, että en ehkä koskaan tule sitä unohtamaan
Teimme tänään päivällisen yhdessä pojan kanssa ja kylläpäs kannatti kokkailla yhdessä. Ruoka oli oikein hyvää, eikä ollakaan tehty tällaista vähän mausteisempaa ruokaa pitkiin aikoihin
Se on jo elokuu. Vaikka vielä voi tokaista sen clichéisen lauseen, että vielä on kesää jäljellä, niin silti Suomi on selvästi kääntynyt jo syksyn puolelle
Te, jotka seuraatte minua instagramissa (linkki tiliini löytyy nyt blogin sivupalkista), olette varmaan nähneet jo tämän, melkein itkupotkuraivarit ansaitsevan kuvan
V. a. i. k. o. l. e. n. s. ,. j. m. t. y. ö. p. ä. v. u. r. h. d. T. g. K. -. Y. O. I. c. A. 4. 0. b. f. 1. 2. H. L. 3. P. S. (. /. w. 8. ). M. t l. d l
Olemme tehneet tässä nyt aikalailla samoja ruokia ehkä vain hieman erilaisilla variaatioilla ja siksi en ole nyt muistanut tänne kirjoitella tai pitänyt sen kummemmin hoppua
Bon Appétit- herkullista ja helppoa opiskelijaruokaa halvalla
J. a. l. k. u. n. v. o. i. s. e. t. ä. m. h. r. ,. y. ö. p. z. g. (. +. ). j. K. d. T. I. A. R. -. P. 4. 2. 5. 0. 1. 7. S. 3. %. 6. *. N. L. f. M. w. H. E. c. b. /. "
Joululaatikot voi valmistaa myös kasvissoseita ja eineksiä apuna käyttäen. Kuvat. TS/Ari-Matti Ruuska. Joulupöydän keskipiste on yleensä kinkku tai kalkkuna
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.