Kuohkeatvohvelit (3 isoa vohvelia). Näiden vohveleiden juju piilee valkuaisvaahdossa. Vohvelin pinta on hieman rapsakka, mutta sisus kuitenkin mukavan kuohkea
Pannukakuilla aloitettu aamu on paras aamu. Voiko oikeasti paremmin aamu alkaa, kuin pannareilla. Ne on niin taivaallisen hyviä vaikkapa marjojen ja siirapin kera, ja vieläpä niin esteettisen kaunista ruokaa, että se saa herkästi hymyn huulille ja aurinkoisen mielen koko päiväksi
Samalla taikinalla saa molemmat aikaiseksi kunhan ei laita sokeria vohvelitaikinaan. Ilmeisesti siihen perinteiseen makeaan vohvelitaikinaan laitetaan sokeria, mutta itse tykkään lätyissäkin suolaisista lätyistä jolloin se pieni suola korostaa makeutta
Saatan sanoa tätä aika usein, mutta nämä ovat kyllä tähänastisista tekemistäni sämpylöistä parhaat. Ihanan kuohkeita ja pehmoisia näistä tekee löysä taikina ja kohotus, joten älä laita liikaa jauhoja ja anna sämpylöiden kohota rauhassa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.