Eräällä kesän mökkireissulla valmistimme jo kauan työn alla olleita bataatti-kanahampurilaisia. Hampurilaiset olivatkin kivaa vaihtelua normihamppareihin, eivätkä kyllä makunsakaan puolesta hävinneet perinteisille versioille
Kuvassa näkyvä aika iso kulhollinen tsatsikia syntyi seuraavin suhtein. Tsatsiki (tzatsiki). 1,2 kg turkkilaista jogurttia (eli siis 3 isoa 400 g pikaria/tölkkiä) tai muuta maustamatonta jogurttia (jos löysää,valuta paksummaksi)
Loputtoman vaihtelunhaluisena ihmisenä arvostan ruoassa monipuolisuutta. Teen itse asiassa melko harvoin samaa ruokaa kahteen kertaan ja jos teen, siitä ei juuri koskaan tule saman makuista
Tzatziki. Dippiresepti, joka on myös yksi ensimmäisistä verkkoon päätyneistä Kauhukeittiön resepteistä, joita meillä oli tapana tehdä isolle porukalle grillibileisiin
Välillä perinteinen arkiruoka tökkii ja ruokaan kaipaa pientä twistiä. Ajattelin lisäillä blogiini myös hieman enemmän ideoita arjen maukkaista ruoista
Kiinnostaako falafelit. Ohessa terveellisten uunissapaistettavien pinaattifalafelien ohje, jotka voi vaikka pyöräyttää tortillalättyyn ja herkutella fajitasateriana
Juhannuksen grillailujen jälkeen on mukavampi nauttia jotain kevyempää, mutta täyttävää ruokaa. Minun ratkaisu aiheeseen oli kreikkalaiset kanagyrot/-pitat
Kesä ja ennen kaikkea grillikausi lähestyy taas kovaa vauhtia. Sen kunniaksi ajattelin jakaa kanssanne herkullisen reseptin kanakebabeille, jotka marinoidaan yön yli ihanassa valkosipuli-sitruunamarinadissa ja dippaillaan kullanruskeiksi paahduttuaan itsetehdyssä, raikkaassa kreikkalaisessa tsatsikissa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.