V. a. n. h. e. m. p. i. s. y. ö. v. ä. t. k. l. d. r. o. J. u. j. N. O. ,. 1. 0. g. /. K. f. M. T. P. 5. -. 4. 2. b. (. 3. ). +. U. S. 6. 8. A. 7. L. 9. d l. t l
Pääsiäisenajan jälkiruokiin kuuluvat ehdottomasti makuina sitrukset, (säilyke)aprikoosi, persikka ja mango sekäerilaiset juustot, rahkat ja muut hapatetut maitotuotteet
Se valmistetaan pastöroimattomasta lehmän maidosta ja sitä kypsytetään Penicillium candidum ja Penicillium camemberti-homeilla vähintään kolmen viikon ajan
M. i. t. ä. r. u. o. k. a. e. h. n. v. m. -. s. l. j. d. p. ,. y. K. J. N. T. b. E. O. 1. H. 2. ö. 3. R. '. V. 4. L. w. c. P. 5. g. (. ). S. 0. /. A. d l. t l
Tähtitorninmäen tuntumassa hetkittäin vaikutti siltä, että maassa makaili hieman liikaa vapun väsyttämiä ja että tunnelma alkoi muutenkin olla niillä rajoilla, oliko pikkulapsenkanssa enää mukavaa
Aja tilli öljyn kanssatehosekoittimessajapaseeraa siivilän läpi. Mausta ulkofilee suolalla ja paista pannulla timjaminkanssa niin kauan, kunnes molemmilla puolilla on kaunis ruskea väri
N. o. n. y. t. a. s. v. i. e. u. l. ä. O. h. k. -. M. m. r. ,. p. J. ö. j. E. <. 3. S. I. V. d. C. c. '. T. ). R. P. 2. 5. 7. g. 1. /. L. K. 0. 4. o l. d l
En ole mikään näpertelijä, jasen vuoksi ajatus gnocchien parissa piipertelystä pelotti. Gnocchien valmistus sujui minusta yllättävänkin helposti ja vaivattomasti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.