Yhteen pizzapohjaan tarvitset vain desin kvinoaa, suolaa, leivinjauhettaja lorauksen öljyä – sekä hippusen suunnitelmallisuutta, sillä kvinoaa pitää nimittäin liottaa runsaassa vedessä yön yli
Halusin tehdä pitkästä aikaa jotain helppoaja herkullista, mutta sokeritonta jälkkäriä. Käytin itse gluteenitonta valkoista riisijauhoa, koska minulla oli juuri sopiva määrä sitä jäljellä pussin pohjalla, mutta leipä varmasti toimii muillakin jauhoilla
Lueskelin lokakuussa ilmestynyttä Kaneli & Sokeri -leivontalehteä, joka on Maku-lehden toimittama parisen kertaa vuodessa ilmestyvä leipomiseen, raaka-aineisiin ja -välineisiin erikoistunut lehti
Helppoaja nopeaa, kuten tuntuu teemana näissä minun resepteissäni muutenkin olevan. Tuorejuustokastike on mahtava juurikin niille, jotka eivät joko jaksa taikka uskalla keitellä juustokastiketta lasagnen väliin
Muutto ja liitännäishässäkkää, tiedättehän. Olen vähän varioinut sitä päästäkseni optimaaliseen lopputulokseen, ja viilauksen jälkeen olen nyt siihen varsin tyytyväinen
Löysin aivan mielettömän helpon ja hyvän siemenleivän ohjeen täältä Kiitos hyvää blogista. Aineet vaan sekaisin, leipävuokaan ja jääkaapin kautta uuniin
Äitini ilahdutti mua taannoin ihanalla tuoreella leivällä (harvinaista herkkua gluteenittomalle) ja resepti oli niin helppoja leipä herkullista, että ajattelinjakaa sen teillekin
Täs tää ny on mitä tossa viikonloppuna lupailin eli gluteenitonpizzapohja. Siinäpäs on ollut taas näitä haasteita saada semmoinen, mitä voi kaulia ja missä on sitkoa plus muistuttais oikeeta pizzapohjaa
Jos ohjeen ei tarvitse olla gluteeniton, niin korvaa kaikki jauhotvehnäjauhoilla. Eilen oikein havahduin siihen, kun ihmiset alkavat jo miettimään joulujuttuja, että herttinen sentään, joulu jo "kohta" tulossa ja mulla on kaikki syysjutut (lue
Heinäkuuhun kuuluun niin paljon kaikkea kivaa - kuten kotimaiset tuoreet mansikat - ja mustikat, joista eilen näin ensimmäiset kypsät pihapolun varrella saaressa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.