-
4
annosta
-
1
myskikurpitsa (n. 700g)
-
2 punasipulia
lohkoina
-
250 g
kirsikkatomaatteja
-
1 rkl
oliiviöljyä
-
1 tl
kuivattua rosmariinia
-
n. 1tl suolaa
-
0,5 tl
mustapippuria
-
2 valkosipulin
kynttä hienonnettuna
-
3 rkl
tomaattipyrettä
-
0,5 rkl
oliiviöljyä
-
2 dl
fraichea (oatly) (tai maitopohjainen creme fraiche)
-
1 dl
kaurakermaa (tai ruokakermaa)
-
2 tl
(dijon)sinappia
-
n. 1 tl sambal oalek (tai jokin muu chilipohjainen mauste)
-
1
kasvisliemikuutio
-
suolaa
-
mustapippuria
-
(1 dl tuoretta persiljaa)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.