Reilu vuosi sitten osallistuimme oululaisella ruokabloggaajaporukalla Makukellarin järjestämälle mukavan rennolle ja samalla opettavaiselle kiinalaisen ruoan kokkauskurssille
Makaronilaatikosta saa helposti sopivaa niin kasvisruokana kun munattomanakin versiona. Minulla tässä oli munaa tällä kertaa mutta jos haluaa niin munamaidon voi korvata pelkällä soijamaidolla
Olin ystäväni kanssa Marttojen makkarakurssilla oppimassa makkaranteon saloja. Tämä oli ensimmäinen kerta kun olin marttojen ruokakurssilla, mutta varmastikaan ei viimeinen
Joskus muuten Marttojen kurssilla tehtiin rouskurieskaa, idea oli samanlainen mutta taikinaan laitettiin huuhdeltuja suolattuja rouskuja (pakastetutkin käyvät), kunhan puristelee nesteet niistä hyvin pois ennen taikinaan lisäämistä
Purjo-katkarapupiiras oli kurssilla menestys ja sen ohjetta toivottiin jakoon. Purjo-katkarapupiirakan herkullinen yksityiskohta on raastettu sitruunan kuori
Tämä tapa on suunnilleen sellainen mitä kurssilla opin, vähän olen lisäoppia saanut mm. Minä olen leiponut elämäni onnistuneimmat leivät Englannissa River Cottagen neljän päivän kurssin leivontapäivänä
Iltapalasarvet ovat tässä Zinotin Durat-tarjoilualustalla. Jos pidät kiirettä, ehdit mukaan Sisustuksen koodi-blogin arpajaisiin, joissa voit voittaa setin Zinotin tuotteita
Minä en tehnyt taikinaa aivan niin hienosti kuin teimme kurssilla, mutta tämä yksinkertainen tyyli toimi ihan yhtä hyvin kuin kurssillakin, eli näin teen jatkossakin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.