Pilko ensimmäistä täytettä varten kinkku, suolakurkku ja ruohosipuli pieniksi paloiksi. Tämäon tietysti henkilökohtainen mielipiteeni, mutta voi pojat tämäon hyvää, myös kaikkien sitä maistaneiden mielestä
Kokoa kakku suoraan tarjoilualustalle jakamalla kuorrute joka kerrokseen ja lopuksi kakun päälle. Leivoin tämän ihanan porkkanakakun juuri ennen matkaa ja tänään onkin hyvä tilaisuus julkaista resepti isien kunniaksi
Tämä piirakka on todella ruokaisa ja sopii hyvin esimerkiksi lounaaksi salaatti kaverinaan. Olihan tämä nyt ainakin hemmetin hyvää, jos ei ihan maailman parasta
Kokeile kakun kypsyyttä tikulla, joka ei saa jäädä taikinaiseksi. Jos ei muuta, niin ontämä kyllä paras ohje jolla minä olen koskaan porkkanakakkua tehnyt
I. h. m. i. s. l. ä. o. n. u. r. j. a. t. e. k. y. p. N. ,. g. ". v. E. K. P. ö. T. Ä. M. O. A. V. L. S. U. R. H. -. 4. 5. d. 2. 0. 1. /. (. B. å. ). c. 7. 3. d l. t l
L. u. n. i. l. e. p. o. -. b. g. a. s. ö. y. d. t. ä. m. S. k. h. j. ,. v. K. N. r. V. ♥. M. (. ). 3. 1. 2. f. 5. 0. 4. 8. T. O. P. A. B. E. x. J. d l. t l
Niinpä lupasin jakaa tämänmaailman parhaan pannarin ohjeen täällä blogissa mahdollisimman pian. "Kun kaikki menee päin mäntyä paista pannukakku"Tämän ohjeen perään kerkesi kysellä parikin eri lukijaa vanhojen postausten "kadotessa"
Hyvä pohja, joka sopii kaikenlaisiin piirakoihin ja on vieläpä gluteeniton. Olen näitä joulureseptejä tehdessä tullut taas syöneeksi aika paljon makeaa ja olen todennutkin, että pitäisi varmaan opetella laittamaan ruokaa, jotta voisi välillä rustailla tänne suolaisia reseptejä ja ihan ruokia
Ongelmanaon ollut se, että olen yrittänyt tehdä kastikkeen liian kuumalla liedellä. Lämmitä seosta koko ajan pohjaa myöten sekoitellen pienellä lämmöllä niin, että seos ei ala kiehua
Muista että wokissa kasvisten tulee olla vielä napakoita ja rapsakoita, ei lötköjä täyskypsiä. Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään ja sekoita lihasuikaleet joukkoon
Pakko myöntää, että jogurtissa oli tämän piirakan salaisuus. Noh, työt alkoivat pitkän loman jälkeen ja oma pääkoppa on tainnut pyöriä sellaista vuoristorataa, että täysin ja totaalisesti unohdin bloggerin salasanani
Söisin tätä vaikka joka päivä. Tein vielä perheelleni toisen satsin seuraavana päivänä, ja se katosi parempiin suihin nopeammin kuin mikään muu pöydän herkku, joten rohkenen todeta, ettätämä levite on niin hyvää, että omassa kategoriassani se menee kyllä ihan parhaiden tahnojen joukkoon kilpailemaan kärkisijoista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.