Loppujen lopuksi ainoa "ylimääräinen" työvaihe tulee kuuman kaakaon jäähdyttämisestä. Ystävänpäivän kunniaksi haluan jakaa teille kaakao-ohjeen, jota on ilo nautiskella sohvalla oman kullan kainalossa, yksin vilttiin kääriytyneenä tai kavereiden kanssa
Churroksia löytää perinteisesti espanjalaisesta tai meksikolaisesta jälkkäripöydästä. Suklaakastike. Churrot ovat suht helppo tehdä ja taikinatuulihattutaikinankaltainen
kylmäsavu- tai ruohosipulituorejuusto). Sanmainen mössö käy oikein hyvin esim suolaisten tuulihattujen, voileipäkakun/voileipäkakkurullan, tai vaikkapa rieska- tai tortillakäärän täytteeksi tai uusien perunoiden lisukkeeksi tai vaikka ihan vaan leivän päälle laitetttavaksi, kuten minä aion tällä herkutella
Kuumana päivänä lisää blenderiin vielä muutama jääpala niin saat keitosta tosi freesiä. Kylmä kurkkusoppa on kiva kesäeväs vaikka termarissa mukaan otettavaksi
Kastike sopii kylmänätai lämpimänä jäätelön, lettujen tai marjojen kaveriksi. Huomaa Suklaakastike ei sisällä lisäaineita, pähkinää eikä maitoa ja on myös allergikoille sopiva
Perkaa savukala ruodottomaksi ja murskaa veitsellä tai haarukalla tahnaksi ja sekoita mätiseokseen. Nosta kakku ulos vuoasta kelmun avulla, poista kelmu ja tarjoa kakku kylmänä voileipäkakun tapaan
Anna maustua kylmässä seuraavaan päivään. Ota paisti huoneenlämpöön ainakin 2 tuntia ennen paistamista, paista se rasvassa kuumalla pannulla kauttaaltaan, työnnä siihen paistomittari ja siirrä sitten uuniin 125 asteeseen. 3 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.