Nauti voimaa antava mustikkapommi aamu- tai välipalana. Voimaruoka tuotteet -25% koodilla. Kesä tulee niin kovaa vauhtia, että ei meinaa edes perässä pysyä
Raaka-aineet. Kun ensimmäisen kerran tein näitä joku kuukausi sitten, nii jätin rasvan sulattamatta --> hyvää tuli, mutta muoto oli kaikkea muuta kuin symmetrinen, saatika pyöreä
Kuusenkerkkäsiirappi on todellista villiruokaa jalostettuna. Kuusenkerkkä on herkullista villiruokaa. Hieman pihkainen hieno maku ja esimerkiksi kuusenkerkkäsiirappi on kokeilemisen arvoinen herkku
1. Ruskista jauheliha oliiviöljyssä. 2. Lisää ruokakermat ja thai currytahna keitä pari minuuttia. 3. Lisää 3 dl vettä, pikanuudelit maustamisvalmisteineen ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan
Ennen haudutuskeittimen käyttöönottoa pese kansi ja keitinastia lämpimällä hankaamattomalla puhdistusaineella ja liinalla, jotta DuraCeramic -pinnoite säilyy
Valinnassa auttoi kirjastosta löytämäni 'Löytöretki Intian keittiöihin' -kirja. Tein ihan ensimmäisenä moneen ruokaan tarvittavan mausteseoksen, garam masalan
- Tämä ohje napattu Doron kakuista, mutta samanlaisia ja hieman muunneltuja on netti pullollaan. Kuusenkerkkäsiirappi (4-5 dl). 4-5 dl sokeria. Keitä kerkkiä vedessä 2-3 tuntia. ) 4-5 dl. 4-5 dl sokeria
Loppupussillisen käytin tuhdimpaan bulgur-ruokaan. Voikukalla on myös virtsa- ja sappivaivoihin parantava vaikutus, samoin paksusuolen ja maksan toiminnan kannalta voikukasta on apua
PINAATTI-TONNIKALARULLATaikina. 2 tlk tonnikalaa vedessä (mulla 3 prk Calvo tonnikalaa oliviiöljyssä, vähäsuolainen)200 g raejuustoa200 g pippuri-tuorejuustoa3 rkl kapriksia (en laittanut)1 dl tilliä (en laittanut)150 g juustoraastettaSulata ja valuta pinaatti hyvin siivilässä. Paista 200 asteessa 25 - 30 min. Kuumenna uunin keskiosassa 225 asteessa 10 - 15 min, kunnes pinta on saanut kauniin värin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.