J. u. r. e. n. t. h. y. v. a. l. i. p. ä. N. o. ,. s. k. j. H. m. T. -. O. 2. (. ). 1. 0. g. 5. S. f. ö. A. E. d. 4. 7. L. /. 3. K. w. Ö. V. 6. P. I. Ä. M. x. c. '. 9. 8. b
K. o. k. a. i. l. m. e. d. n. u. v. h. t. 5. /. 1. 4. r. s. T. ä. p. ,. y. j. -. M. ö. R. S. c. I. g. z. 8. 0. 2. f. 6. ½. 3. L. J. P. C. H. A. w. –. (. ). b. q. '. é. F. x. t l
Cake popsien teko-ohjetta on minulta monesti pyydetty ja nyt kun tein siskoni tyttären synttäreille ihan peruspopseja tämän kakun rinnalle, niin koitin räpsiä vähän vaihekuvia jos niistä olisi jollekin apua
R. o. k. i. t. n. a. s. v. u. d. e. r. N. y. ä. m. j. p. l. O. ,. h. H. c. ". g. -. Y. T. ö. D. M. K. b. J. P. S. E. V. (. 6. ). 4. 0. f. 2. 1. 5. 3. –. a l. a n. r k. t l
Ajattelin näin maanantaina blogata hempeästä ristiäiskakusta, mutta sitten kun muokkasin näitä kuvia tajusin että maanantain kunniaksi tarvitaan pientä naurua näin aamuun
Tarjoile pastan kera tai esimerkiksi lihan tai kalan lisukkeena. Syksyn suppilovahverokausi on kuumimmillaan, joten on aika tehdä metsän herkuista tomaattipohjaista kastiketta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.