1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. S. a. i. n. e. r. ä. l. t. h. u. k. j. v. o. H. m. s. c. -. b. w. p. y. P. d. I. N. ö. g. ,. T. O. A. B. D. L. C. ". V. J. U. =. ). R. 2. 8. 5. 0. /. 4. 3. (. f. F. x. ½. M. Y. K. 7. %. E. D l. r k. d l. t l
Omassa listassani on nyt lähes 160 toivetta ja se päivittyy jatkuvasti. Toiveeni#1. Kehoni on koittanut selkesti kertoa minulle viime aikoina jotain ja olin jo miettinyt täyttä (100%) raakaravinnolla olemista vuoden alusta ja tänään tein lopullisen päätöksen siitä, kun lukaisin ”sattumalta" toisen kerran Victoria Boutenkon ”12 steps to raw food” sekä David Wolfen ”Sunfood success”, joita muuten suosittelen kaikille raakaruokavaliota harkitseville. Kuten Boutenko kertoo kirjassaan, ei kukaan tai todella harva pysty 100%. Itse koen olleeni henkisesti hyvinkin valmis raakaravintoon ja tähän TOTAALISESTI uuteen, 1000%. puoltaa täysin 100%. 10 90 0,06. 1. 75 25 1. 99 1 3. 100 0 30. lla ja 100%. Boutenko kertoo kirjassaan esimerkin pojastaan Sergeistä, joka pärjää hyvin lähes 12 tunnin lumilautailureissun parilla luomuappelsiinilla. ) Nyt tuntuu todella oikealta ”ottaa kehoni kunnolla haltuun” ja viedä energiatasot vielä korkeammalle ja aloittaa 100% raakaravinto. ”Olen pysyvästi 100%. Here I go (raw) 2010
1 tl sokeria. Paista patonkeja uunin keskitasolla 225 asteessa 15–20 minuuttia. 1 tl sokeria. Taisin jossain postauksessa mainitakin, että meillä oli täällä lapsia viettämässä talvilomaa viime viikolla
Posted on lauantai, heinäkuu 12, 2014 by Martina. - 1 dl oliiviöljyä. - 100 g saksanpähkinöitä. - 100 g auringonkukansiemeniä. - 100 g kurpitsansiemeniä. - 100 g manteleita. - 100 g seesaminsiemeniä. - 100 g pellavansiemeniä. Laita 170-asteiseen uuniin noin tunniksi. Sanni on sunnuntai, heinäkuu 13, 2014 at 09. Martina on sunnuntai, heinäkuu 13, 2014 at 17. 41 said. tatjaana on tiistai, heinäkuu 15, 2014 at 08. 1 dl oliiviöljyä. 100 g saksanpähkinöitä. 100 g auringonkukansiemeniä. 100 g kurpitsansiemeniä. 100 g manteleita. 100 g seesaminsiemeniä. 100 g pellavansiemeniä. 2014 at 08
Russian Tip -tyllat nimittäin osoittivat sokerikreemin kohdalla olevansa vuoden tyllauutuus nro 1. 1 rkl kuivahiivaa. 1 ½ tl suolaa. 1 dl kaurahiutaleita. 1 dl maitoa. 1 ½ dl puolukoita. Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia. 1 rkl kuivahiivaa. 1 ½ tl suolaa. 1 dl kaurahiutaleita. 1 dl maitoa. 1 ½ dl puolukoita
Sienikakku5 munaa2,5 dl erikoishienoa sokeria10 rkl kiehuvaa vettä4,5 dl vehnäjauhoja1 tl leivinjauhettaRiko munat kulhoon ja lisää sokeri. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, tähän menee 5-10min riippuen vatkaimen tehosta jne. Paista 175 astetta, n. Sokerikreemi100g huoneenlämpöistä voita3,5dl tomusokeria1-2 rkl vettä tai maitoaVatkaa huoneenlämpöinen voi täyteen tilavuuteen ja lisää sen jälkeen tomusokeri siivilän samalla vatkaten
Moi. Yksi siskoistani valmistui uuteen ammattiin ja juotiin sen kunniaksi perheen kesken kakkukahvit. Toiveiden mukaan tein kakun ja toiveissa oli suklaata, suklaata, suklaata ja sitten vadelmia
Täyte1. 150 g creme fraishea. 1 maustekurkku. 1½ dl pakastemaissia. 1 punainen paprika. 1 punasipuli. 150 g ranskankermaa. Täyte 1. Kostuta kostutusliemellä ja levitä puolet täytteestä 1. Kuvan kakku on tehty 15 hlölle 26 cm vuokaan 24 kpl. 150 g. 1 maustekurkku. 1 punasipuli
1 prk kermaviiliä. 100 g leivontamargariinia ja 25 g voita. 100 g kinkku kuutioita. Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista uunissa 15-20 minuuttia. 1 prk kermaviiliä
Löysin reseptin viime kesänä selaillessani vanhoja Leivotaan-lehtiä (5/2015), kun etsin juhlatarjottavia viime syksyn juhliin. 30 pientä tai 10 isoa. 170 g huoneenlämpöistä voita. 1 tl vaniljasokeria. 190 g vehnäjauhoja. 1tl ruokasoodaa. Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen. Paista uunin keskitasolla 12-14 minuuttia. 30 pientä tai 10 isoa. 170 g huoneenlämpöistä voita. 1 tl vaniljasokeria
150 g kaurakeksejä (tai muita keksejä esim. 1 dl sokeria. 100 g maitorahkaa. Kinuski on valmista noin 15-20 minuutissa. Voit pakastaa kakun ennen valuttamista kevyesti (noin 30 min - 1 tunti) tai kokonaan (yön yli) kuten minä tein. 150 g kaurakeksejä. 1 dl sokeria. 100 g maitorahkaa
1 dl sokeria. 1 dl vehnäjauhoja. 1/2 dl perunajauhoja. 1 tl leivinjauhetta. 1 prk (250 g) mascarpone-juustoa. 1/4 dl sokeria. 1 tl vaniljasokeria. 1 iso Daim-patukka (56g). Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Paista 175 asteessa ensin 10 min, tämän jälkeen laske lämpö 160 asteeseen ja paista vielä noin 25 min. 15-20 minuutin ajan. Jos teet kinuskia tällä ohjeella ensimmäistä kertaa, huomioi että aika on viitteellinen ja kinuski voi valmistua jo 10 minuutissa. 3 munaa 1 dl sokeria. 1 dl vehnäjauhoja. 1/2 dl perunajauhoja. 1 tl leivinjauhetta. 1 prk (250 g) mascarpone-juustoa. 1/4 dl sokeria. 1 tl vaniljasokeria. 1 iso Daim-patukka (56g)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.