Tämän syntymäpäiväkakun koristelun muunnat helposti päivänsankarin iän mukaan. Kiivien sijaan numerot voi muotoilla esimerkiksi persikan- tai mansikansiivuista tai vaikka viinirypäleistä
Loppuviikkoa kohti emäntäkin aivan villiintyy. Ajattelin tehdä suolaista piirakkaa, jolla ei ollut vielä mitään nimeä - piirakkaan tuli karjalanpiirakasta tuttuja makuja eli rukiinen pohja, riisipuuroa, keitettyä kananmunaa, ultrakevyttä meetwurstia, sipulia, kotijuustoa ja suolakurkkua
Reposia ei ollut ollut, mutta kelpo kuukuvia oli Juniori saanut. Ja kyllä me yhtäpitävästi toisillemme todistimme, että on onnistuttu muutamia samantasoisia ja parempiakin kuvia Saariselän tuntureilla ja kairassa kuvaamaan… sellainen äiti-poika -keskinäisen kehumisen kerho kokoontui Siidan auditoriossa
Moni matkaaja kehuu Viron lettuja ja plättyjä, eikä syyttä. Itse olen kuitenkin parhaat Baltian letut syönyt Latvian ja Liettuan puolella ja muistelen ehkä herkullisimmat lättymenuut olleen Vilnassa kevätalvella 1996, jolloin matkailimme opiskelijaporukassa Baltian halki
M. o. n. i. v. a. r. m. k. p. s. t. ä. y. e. l. u. j. Y. ,. d. b. g. h. E. J. -. T. ö. R. (. w. ). K. S. 2. x. 0. c. 5. 7. 1. 4. 9. 3. 6. V. L. A. 8. H. P. N. U. O. ) l. m l. t l
Tämän kinkkupiirakan kuva on möllötellyt luonnoksissa jo puolisen vuotta. Muistin sen tänään, kun alkoi tehdä tavattomasti mieli suolaista kinkkupiirakkaa
Tuon piparkakkumökkikuvan löysin, kun unohduin katselemaan vanhoja valokuvia. Piparkakkujen teko taitaakin ajoittua ensi viikonloppuun ja jonkinmoinen joulukakku varmaankin syytä vääntää myös
K. o. s. k. a. r. t. n. l. e. i. p. m. ,. y. ö. u. h. V. ä. j. v. N. T. ). A. -. P. 2. 0. g. D. 8. 5. ½. d. 4. 1. 3. M. L. S. /. O. E. R. f. H. (. 6. ) l. d l. m l
Ilmakuivattu kinkku on nyt helteellä ihanan äkkisuolaista ja sopii moniin ruokiin ja salaatteihin. Tässäpä eräs pastaohjeeni, johon ilmakuivattu kinkku paistetaan rouskuvan rapeaksi
Uusimmassa Maku-lehdessä oli reseptejä lahden takaa ja myös mac and cheesen ohje. Ei lapsukainen ole mitään muutakaan mun laittamaa koskaan riemusta kiljuen syönyt, mutta ei se ole henkilökohtaista
Aika tarkasti kaksi vuotta sitten Peggyn pieni punainen keittiö julkaisi ohjeen Igorin kanalle. Hänellä ei varmasti ollut aavistusta millainen hittiruoka siitä syntyy
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.