Tänään sain nauttia täydellisestä aamiaisesta ja runsaasta äitienpäivälounaasta. Vieläkin on maha niin täynnä, että iltapalaksi tyydyn vain katselemaan kuvia aikaisemmin tekemistämme ruuista, joita ei ole vielä tullut saatettua eetteristä ulos
Parasta juuri nyt. Porkkana-sitrusmehu (+ arvonnan voittaja). Julkaistu. Aloitin sitrushedelmien kausihehkutuksen tammikuussa ja tein kvinoasalaatille ihanan veriappelsiinikastikkeen
Ciabatan erikoisuus on, että se tehdään osittain leipäjuureen. Tästä syntyy ciabatalle ominainen maku. Huomaathan, että juuri pitää valmistaa leipomista edeltävänä päivänä
Viime aikoina olen himonnut kvinoaa ihan järjettömästi. Siis juuri silloin, kun kvinoaa ei tunnu löytyvän yhdestäkään kaupasta ja kun viimein löytyy, huomaan unohtaneeni lompakon kotiin
Hei, tässä todella ihana ja nopea pizza ohje, johon meillä tykästyttiin. Ohjeen nappasin Valion sivuilta ja meinaan ehdottomasti tehdä toistekin, niin oli herkullista
Eilisiin karkeloihin, tuttuun tapaani, tein vielä hieman enemmän ruokaa, mitä oli tarkoitus. Aina nimittäin herää pelko, että riittäähän nyt varmasti kaikki tarjottavat
Olen tarjonnut vaahterasiirppilohta paahdettujen parsakaalien ja perunoiden kera (yllä), sekä osana isompaa illallista (alla), jolloin kaverina oli kvinoasalaattia, paahdettuja perunoita ja jouluista pataleipää
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.