Heip, viikonloppu ja alkuviikko hujahti nopeasti kivan tekemisen parissa. Lauantaina käytiin ensimmäistä kertaa Verlan aika -tapahtumassa Kouvolassa, ja jopa yllätyin sen viihdyttävyydestä
Äiti oli meillä kylässä ja jotenkin siinä kaiken kiireen keskellä ruokalistakin meni uusiksi. Palataanpas aina vaan ajassa taaksepäin ja viime viikon murkinoihin
Opetin myös nuoresta asti, että jollei jostain ruoasta pitänyt kylässä ollessa, ei siitä välttämättä tarvinnut sanoa mitään, jottei kokille turhaan tulisi paha mieli
) ja toisen isälle ja veljelle, jotka kerkesivät käydä täällä kylässä. Koska mustikka-aika alkaa olla kohdillaan, olen itse jo kerennyt tehdä kaksi mustikkapiirakkaa
Pastassa yksi parhaista puolista oli se, että sen valmisteluun ei mene kuin pieni hetki ja sen aikaa kun kasvikset muhivat uunissa, ehdin vaihtaa kuulumisia äidin kanssa, joka oli kylässä
Nyt olen itse asiassa herkkulakossa (jonka rikon kuun lopussa laskiaispullilla), mutta koska minulla on kylässä mahtavia vieraita, ruunarit ovat superhyviä, ja tämä eteen kävellyt resepti oli vastustamaton, leipasin eilen mehevyydessään voittamattoman Runebergin kääretortun
Minun äiti teki tässä hiljattain sienikuorrutettua kalaa kun oltiin kylässä. Sienikuorrutettu kala. Tämä ohje on näppärä jos ruokailijoita on enemmän ja maukastakin tuo oli
Sisareni ja minä päätimme jo ennen matkaa että mustekalaa on tehtävä kun Italiaan päästään ja kun Lucignanon kylässä oli torstaiaamuna markkinapäivä, ostimme kalakauppiaalta ihanan tuoreen otuksen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.