Hiukkasen oikasin tuosta reseptistä tuon liekittämisen osalta, enkä kyllä ihan tuota määrää täytettäkään niihin laittanut, rasvan määrä alkoi hirvittämään
Panenesteet, munat ja suola sekoittimen kulhoon. Jos jauhon nokareita takertuu kulhon reunoihin, irrota ne kumikaapimella ja sekoita vielä pari sekuntia
Kun isommat nesteet ovat irronneet ja saat hieman rapeita ja väriä pintaan on valmista. Kesäkurpitsasta saat kevyttä lisuketta lihalle ja nyt ei paisteta missään upporasvassa, vaan grillataan
Myynnissä on hyviä painavia lettupannuja ja voin kyllä kaikille suositella sellaista. Joka ihminen tekee lettuja omalla tavalla, jotkut tykkää suolaisista, jotkut pehmemmistä ja jotkus oheuista ja kuivista
Ruokaa on kyllä laitettu ja vähän leivottukin, jokunen ruokakuvakin on otettu, marjassa käyty ja puutarhassakin puuhattu, mutta jostain syystä juttu on aina kuivunut kokoon
Krepit ovat ranskalaisia lettuja, jotka ovat ohuempia kuin perinteiset suomalaiset letut ja ne voidaan tarjota joko suolaisen tai makean täytteen kanssa
Kaikki ohukaiset kannattaa aina valmistaa neutraaleina, siis ei suolasina eikä makeina vaan antaa ohukaisten lisukkeiden määrittää onko ruokalaji makea vai suolainen
Vatkaa yhteen ohukaisainekset ja laita turpoamaan jääkaappiin. Silppua katkaravut karkeasti ja kääntele ne hollantilaiskastikkeen joukkoon tillisilpun kera
Minulle kun käy joka vuosi niin, että etsin sinappiohjetta ja joululimppuohjetta, jotka olen kyllä kirjoittanut siististi, mutta löydän aina vaan epämääräisellä käsialalla suhatut ohjeet
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.