Tämä leipäohje onihan sikahelppo ja mikä parasta, hiivan makua ei ole lainkaan. Vaaleassa leivässä on itse tehtynä usein jonkin verran hiivan makua, joka minua sitten alkaa tökkimään
Kevät on tullut meillepäin ihan kympillä. Uunifetaa on nyt hehkutettu ruokablogeissa – eikä syyttä. Miten niin tavallisesta elintarvikkeesta voikin tulla hillittömän herkullista ihan vain kuumentamalla
Paljonon tullut käytettyä lihankorvikkeita kuten härkistä ja nyhtökauraa, mutta haastavinta on ollut saada lisättyä niitä luonnon omia kasvatteja jokapäiväiseen syömiseen
Tällä hetkellä parasta on kesä ja grillaaminen, vaikka grillaussäät ovat kyllä vähän hakusessa. Tämä aivan ihana paahdettu feta onnistuu niin grillissä kuin uunissakin
Kyllä täällä on ruokabloggaaja-tyttären hyvä. Sai syödä jokaisen aterian ja välipalan ulkona. Ihanaa. Kotona olemisessa parasta on se, että on oma keittiö
Mietein pitkään lähdenkö kokeilemaan viljattoman kakun pohjaa ihan keksimuruperiaatteella mantelijauhoista ja voista, mutta päädyin enemmän taikinamaiseen versioon ja lopputulos oli ihanan mehevä ja runsasreunainen kakku
Lisää joukkoon valkosipuli. Pyöräytä ja lisää joukkoon kuuma spagetti ja pekoni. Pekoninkinon hyvä. Sekoita, annostele lautasille, lisää parmesaani, mustapippuri ja hienonnetut yrtit
Ruokaa olen kyllä tykännyt tehä ja saanut tehä lapsesta saakka, eri asia söinkö ite sitä. Hauskintahan tässä on se etten tätä ennen ollut kuin kerran syönyt kaalikääryleitä
Varmaan uuden sadon sipulin varsineen ajaa tällä hetkellä kylläihan saman asian. En ollut ikinä käyttänyt raakaa kesäkurpitsaa salaatissa ja täytyy sanoa, että sopi kylläihan erinomaisen hyvin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.