Kylmää kahvia eli baristojen vinkkejä hunajaisiin kesäjuomiin
Hunajalla höystettyä
Hunajalla höystettyä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 annosta
  • 2 tl hunajaa
  • 2 dl vichyä
  • 18 gr vaalea- tai keskitummapaahtoista kahvia
  • 100 gr jäitä uuttoastian pohjalle
  • 100 gr vettä uuttoon
  • 1 tl hunajaa + tilkka kuumaa vettä
  • Kahvia uutetaan yksi minuutti. Kahvi painetaan tasaisella paineella jäiden
  • päälle. Hunajasta ja kuumasta vedestä tehty siirappi kaadetaan kahvin päälle.
  • Tarjoillaan lasista jäiden kera.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.