Kurkkasin kotimatkalla ohjelman reseptejä, ja päätin kokeilla kanaa kung pao. Ja mikäs sen mukavampaa kuin että ruoka valmistuu nopeasti, ja maut ovat kerrassaan herkullisia
Olimme muutaman päivän poissa kotoa, jonka ajaksi jätimme paahtopaistin marinoitumaan. Valmistimme myös uunijuureksia, joita teimme viimeksi myös ankan kanssa (Ankankoivet, uunijuurekset ja appelsiini-punaviinikastike)
Anna marinoitua yön yli, ohjeen mukaan säilyy pari viikkoa (lue. Tiesin että hodarisämpylät ja savustettu hirvi todellakin kaipaavat sipulia, ja oikeassa olin
) Muutenkin tähän aikaan kannattaa käyttää enemmän erilaisia kaaleja. Punakaalissa on erityisen paljon syöpää ehkäiseviä glukosinolaattejaja siinä on myös enemmän C-vitamiinia kuin kaverissaan valkokaalissa
paistettujauusia perunoita. PARMESAN – SITRUUNAKUORRUTETTUA KANAAJA MIELETÖN KASTIKE. Söimme apukokin kanssa viime viikolla tätä parmesan-sitruunakuorrutettua kanaa, jonka mieletön kastike oli niin hyvää että eräs (en minä
Hieman intialaisia makuja virkistämään, ainakin täällä meillä vallitsevaa, harmaata keliä. Tämä on helppo ja suhteellisen nopea versio, mutta sitäkin maukkaampi
Kiinalaisissa ravintoloissa on usein tarjolla marinoitua kaalisalaattia. Netistä löytyy yks jos toinenkin resepti ja monessa on kaalin lisäksi porkkanaa, paprikaa tai vastaavaa
Hullaannun välillä joihinkin ruoka-aineksiin niin että syön niitä useita kertoja viikossa. lohen, broilerin, lihan ja kasvisten kera sekä salaatteihin, joihin lurautan marinadia vinaigreteksi
Osittain se on johtunut ajoittain hyvinkin kiivaana käyneistä keskusteluista liittyen broilerien tehotuotantoon, jalostukseen, nopean kasvun aiheuttamiin terveysongelmiin ja antibioottien käyttöön
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.