Sen jälkeen, kun olen päässyt raakakakkujen maailmaan, jossa valkojauhotuotteiden, sokerin ja maitotaloustuotteiden sijasta käytetäänkin pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä, kylmäpuristettua kookosöljyä, marjoja ja hedelmiä sekä makeutukseen hieman hunajaa tai agavesiirappia ja mahdollisesti ripaus vaniljasokeria, en enää perinteisiä kakkuja ja leivonnaisia oikeastaan kaipaa
Viime keväänä kuitenkin sain maistaa siskon tekemää raakasnickersiä ja rakastuin siihen. Mieleen tuli heti herkulliset (ja energiapitoiset) raakasnickersit, joita sitten lauantaina tein ja vähän maistelinkin
Pääsiäinen kun lähestyy ajattelin testata vaihtelun vuoksi porkkanakakun tekoa raakakakkuna. Raaka porkkanakakku on ollut ajatuksissa useissa tilanteissa ja olinkin tallentanut kirjanmerkkeihin usean erilaisen porkkanakakun odottamaan oikeaa hetkeä
Olen huomannut että nimeltä mainitsematon K-ryhmän oma kookosmaito on tähän paras, sillä se erottuu lähes aina kunhan on saanut olla jääkaapissa mieluiten yön yli
Maistuiskos raaka ja rapea ”riisisuklaa”. Halusin kuorruttaa mansikat raakasuklaalla, joka napsahtaa haukatessa, ja kestää sulamatta tai valumatta huoneenlämmössä
Kehittelin piparitaikinasta herkullisen ja aavistuksen terveellisemmän version, jota voi syödä piparitaikinan tavoin raakana ja joka tyydyttää makean- ja piparitaikinanhimosi täydellisesti
Kakku on tosi simppeli, viiden raaka-aineen kakku. Ranskalainen suklaatorttu. Jäähdytä suklaatorttu huoneenlämmössä ja nosta sitten jääkaappiin vähintään kahdeksi tunniksi
M. e. i. l. ä. o. n. a. m. t. h. y. ö. j. H. v. r. u. k. ,. s. d. P. N. p. K. b. g. R. Y. T. S. L. c. +. 5. 3. 2. A. J. -. 1. 0. 4. (. ). O. w. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.