-. -. -. T. ä. m. i. h. a. n. r. p. e. k. o. j. I. s. d. t. l. v. ,. K. y. u. O. 4. 0. g. (. 6. 5. ). 2. ö. 1. ¾. M. 8. V. S. L. P. c. 3. t l. d l. k g
-. -. -. T. a. r. u. n. i. k. t. b. l. o. g. s. e. y. h. v. ä. p. j. m. ,. d. P. /. V. M. ö. S. f. +. K. 4. 1. 2. 0. Y. 7. 5. 3. L. ½. R. (. ). J. d l. t l
Nauti vaniljakastikkeen- tai jäätelön kera. Omaan raparperipiirakkaani kuuluu ehdottomasti myös kaneli, koska sen ja raparperin liitto on päätetty yhteen jo ennen kuin minä vedin edes ensimmäisiä henkäyksiäni
puolukoilla alkuperäisen Lämmöllä tehtyä -blogin tapaan piirakkavuoassa. Raparperi sopii niin hyvin alku kesään ja Juhannukseen kun kotimaisia mansikoitakaan ei vielä ole oikein saatavilla
Tässä helppo raparperipiirakan ohje ja ilman vatkausta. Pohja. Sekoita pohjan aineet keskenään ja kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan (halkaisija n
Nyt olisi tarjolla aikalailla perinteistä raparperipiirakkaa. Mutta pohja on ihanaa ja kuohkean pehmeää, raparperia on paljon ja kuorrutus on herkullista ja rapsakkaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.