Lämmittävä lammaspata
Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Keittiössä, kotona ja puutarhassa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 kokonainen valkosipuli
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 tl savupaprikajauhetta
  • 800 g lampaan lapaa tai luisia patapaloja
  • 20 g voita
  • 2 säilykepurkkia kokonaisia tomaatteja
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 2 tl kuivattua oreganoa
  • 2 tl kuivattua minttua
  • merisuolaa
  • 2 luomu sitruunan mehu ja raastettu kuori
  • vettä
  • lisäksi kuorittuja tai uusia perunoita viipaloituna

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.