Tomaattipohjaiset kastikkeet ja padat ovat jo pitkään olleet lempparilohduttajiani. Tein nyt tuhmasti ja ostin munakoisoa, vaikka laatu ei olekaan tähän vuodenaikaan paras mahdollinen
Niin, että missä se kauan odotettu ”riisisuklaa” edelleen viipyy, hah hah. Ajattelin, että kun tossa pari päivää sitten tuli postattua hyvä herkku ja sitä ennen myöskin makea Paleokeittiön pannukeksi, niin josko viikko olisi kuitenkin kivempi aloittaa raikkaallasalaatilla
Paista kanafileet kokonaisena, suolaa ja pippuroi ne, (me käytämme tässä vielä jenkkiläistä Old Bay-mausteseosta, voi käyttää jotain fajitas/jenkki/muuta mausteseosta)
Vaniljavanukastorttu eli Tarte duFlan. Fou de Patisserie (Hulluna sokerileivontaan)-lehden kesänumero esittelee houkuttelevan leivontakirjan kaikille pariisilaisherkkujen ystäville
M. e. n. v. i. k. o. s. y. ä. l. a. t. r. m. p. ,. j. u. h. d. g. J. K. ö. -. f. Y. T. b. O. R. L. E. V. (. 4. ). ù. 1. 2. 0. B. c. 7. 3. z. á. 5. x. P. *. ". S. A. /. I. 8. 6. U. N. d l. t l. k g. g )
Kikhernejauhot ostin Helsingin MuseokadunHellasta & Herkusta. Kuvittele, jos sitä saisi paistetussa muodossa – leipänä, jonka päälle kasata grillattuja vihanneksia tai ohuita Provolone-viipaleita…
Lusikoi seos pursotinpussiin ja pursota pieniä ruusukkeita leivinpaperoidulle alustalle. Marskilla oli toki vahvat siteet kotimaisiin makuihin, mutta vuodet ulkomailla tekivät miehestä paitsi kosmopoliitin, myös edelläkävijän
Sulata voi ja lisää kerma-kahviseokseen, anna seoksen jäähtyä. Lisää jauhoseos joukkoon, sekoita kevyesti ja lisää joukkoon pilkotut suklaapatukat ja Amerikan pastillit
R. a. v. i. n. t. o. l. L. y. C. h. p. -. s. ö. k. u. ,. e. ä. j. m. P. r. d. b. T. S. G. V. F. c. M. O. 6. 1. 8. 5. 3. A. x. D. 4. K. J. 0. g. E. w. f. U. N. I. H. 2. d l
Monissa ohjeissa suositellaan kokonaisen sorsan hauduttamista, mutta täytyy sanoa, että jokaisessa sorsan pienessäkin osassa on niin hieno oma makunsa, että ne kyllä kannattaa valmistaa erikseen
Olen viimeisen vuoden aikana ihan toden teolla tykästynyt meksikolaiseen keittiöön. tuoreisiin raaka-aineisiin ja makuihin, joissa yhdistyy tulisuus, raikkaus ja hapokkuus riemastuttavallatavalla
Blogiin on Saran ohjeella tehty mm. Myös marmeladiohje on mukailtu Saran ensimmäisestä kirjasta. Kuumaa suklaakastiketta, pehmeää vaniljajäätelöä, suklaarakeita ja sitkeän pehmeä cookie
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.