1. 1. J. a. t. k. o. N. e. w. Y. r. i. n. m. u. s. ä. l. P. j. h. E. d. v. ,. p. (. ). S. b. g. y. ö. B. -. L. '. M. 3. A. 5. 4. 6. H. q. F. c. D. T. K. z. C. I. R. &. G. 7. V. f. W
Sekoita kolmasosa taikinaan ja kääntele loput lastalla joukkoon. New York cheesecake on tuttu kakku useimmalle ja pääsääntöisesti se maistuu aina hyvältä, oli resepti minkälainen
Mustikkainen New York Cheesecake resepti. My new favourite cake is this blueberry New York Cheesecake. 1 purkki vanilijarahkaa, esim. 1 rkl sitruunan mehua. 150 g voita
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. K. u. n. o. t. h. i. j. s. k. a. l. ä. e. p. r. m. S. v. y. d. ,. w. T. Y. g. C. D. E. V. A. N. O. -. ö. P. M. 0. c. 8. 2. 4. /. 7. 3. L. (. ). J. I. 5. H. d l. t l
Paistettu juustokakku New Yorkin tyyliin on herkullinen juustokakkujen klassikko. JUUSTOKAKKU NEW YORK STYLE (26-28 cm. n irtopohjavuokaa TAI 2 x 18 cm. 100 g voita, sulatettuna. 1 (luomu)sitruunan raastettu kuori. 0,5 tl vaniljajauhetta/1. Olen tehnyt tällä ohjeellani juustokakkua aiemminkin ja nyt kun tein 2 x 18 cm. Laita uuni kuumenemaan 170-asteeseen, kiertoilma 150-asteeseen. Paista 10 minuuttia ja nosta ritilälle jäähtymään. Lisää seokseen 1 kananmuna kerrallaan ja vatkaa sekaisin, ennen seuraavan kananmunan lisäystä. 18 cm. 100 g voita, sulatettuna. 1 (luomu)sitruunan raastettu kuori. 0,5 tl vaniljajauhetta/1
My new favourite cake is this blueberry New York Cheesecake. 1 purkki vanilijarahkaa, esim. 1 rkl sitruunan mehua. 150 g voita. 1 purkki vanilijarahkaa, esim. 4 munaa 1 rkl sitruunan mehua. 150 g voita
1 pkt semperin digestive-keksejä (160 g)80 g voita (sulana)2 rkl sokeria (1 rkl riittää ellei halua tosi makeaa pohjaa) Murskaa digestive-keksit ja sekoita keksimurskaan voi sekä sokeri. Taputtele seos irtopohjavuoan pohjalle ja paista noin 165 asteessa kymmenisen minuuttia. 4 kananmunaa1 purkki ranskankermaa 3 tl vaniljasokeria2 tl sitruunamehuaVaahdota sähkövatkaimella tai yleiskoneella keskenään tuorejuusto, sokeri ja jauhot. Paista noin 165 asteessa reipas tunti tai kunnes juustokakun pinta saa väriä. 1 pkt. 160 g. 1 rkl. 1 purkki ranskankermaa 3 tl vaniljasokeria
Painele seos irtopohjavuoan pohjalle niin, että osa on reunoja pitkin. Tällainen perinteinen uunijuustokakku tunnettaneen paremmin nimellä amerikkalainen juustokakku tai New York Cheesecake
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. N. y. t. k. u. l. a. o. n. i. s. m. v. h. j. S. p. e. ä. r. T. ö. d. w. Y. C. c. P. -. 0. g. (. ). 2. ½. 4. 5. E. V. L. ,. >. K. A. 7. R. 6. I. d l. t l. c m
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. G. l. o. r. i. a. n. k. u. d. e. s. t. j. ö. y. h. v. H. p. m. ,. ä. ). S. V. K. D. g. M. P. O. J. A. 2. 0. /. T. Ä. Y. E. 3. (. 6. L. I. U. N. 7. 5. c. 4. . ♥. i G. d l. t l
New Yorkin juustokakkuja on näkynyt muutamassa blogissa, ainakin nyt Annin uunissa-blogissa ja Lunni-leipoo-blogissa ja halusin itsekin pitkästä aikaa tehdä sellaisen
) Kakku oli niin lähellä sitä autenttista juustokakku kokemustani New Yorkissa, että voin todella hyvällä omalla tunnolla suositella tätä kakkua lämpimästi
1. 1. 1. 1. 1. 1. L. e. i. p. o. m. s. u. h. a. ,. t. k. ä. T. l. n. v. ö. M. y. r. j. E. f. N. w. Y. C. c. d. J. b. A. I. g. P. 2. 0. D. -. 5. 6. 3. ⁄. 4. è. î. O. S. (. ). 7. 8. V. K. H. d l. t l
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. N. e. w. Y. o. r. k. b. l. u. y. c. h. s. a. /. j. t. K. x. n. 3. 0. g. d. i. v. 5. m. ö. C. 6. p. 2. %. ä. f. å. (. ). S. 7. T. ,. 4. F. V. B. R. H. G. -. J. M. P. E. L. d l. t l
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. M. i. k. ä. l. j. o. u. s. e. p. h. n. t. a. r. d. ,. y. v. E. m. ). J. T. ö. N. w. Y. C. c. 6. -. 0. P. /. 2. D. g. 5. 3. 4. S. (. I. V. K. L. A. O. U. H. d l. t l
New York Style Bagels. New York Style Bagels. 1 ½ rkl sokeria. 1 ½ rkl sokeria. 1 ½ l vettä. 1 rkl suolaa. Pinaatti-munakokkeli (1 bageliin). 1 muna. Vaivaa jauhotetulla alustalla noin 10 minuuttia, kunnes taikina on pehmeää ja joustavaa. Paina taikina alas ja anna levätä vielä 10 minuuttia. Jaa 8 osaan ja pyörittele palloja. Nosta kevyesti öljytylle pellille ja anna kohota vähintään 10 minuuttia. Paista 225 asteessa 15-18 minuuttia. 1 ½ rkl sokeria. 1 ½ rkl sokeria. 1 ½ l vettä. 1 rkl suolaa. Pinaatti-munakokkeli (1 bageliin). 1 muna 2 rkl hienonnettua pinaattia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.