-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. M. i. e. t. s. k. l. ä. m. ,. n. y. ö. r. a. v. j. o. u. h. T. d. p. H. (. ). O. L. S. K. b. E. A. J. g. V. R. 4. 1. 0. c. w. z. 5. 2. 3. %. P. N. f. /. I. U. d l. t l
Alkuperäinen resepti on Kotikokki sivustolta "Kaikkien rakastamana omenapiirakka"-nimelläja myös Kinuskikissa on julkaissut tämän reseptin hyvin toimivana
ylimalkaan hygieniasta huolehtimista, niin omasta kuin ruoka-aineidenkin. mielihyvääja palkitsemista koetaan, kun koehenkilölle on kerrottu, että halpa
Myös katka- tai jokiravuista, sipulista ja crème fraichêsta tehty vaahto. HERKKUJA. Höysteenä oli muikunmätiä ja punasipulia sekä siianmätiä ja kananmunaa ja tietysti venäläisen keittön herkkukermaa, smetanaa
Pitsa on ruokaa joka muuttuu moneksi - vain mielikuvitus on rajana. hön mahtuu rajattomastitiedostoja, ja sinne voi heittää turhat haaveensa ihmisistä, jotka voisivat olla parempia, ja elämästä, jonka sisältö olisi sitä mitä sydämessään tietää hyväksi
Tämän reseptin löysin Tarun Taikakakun -blogista ja muokkasin sitä hieman kuorrutteen osalta. helppo pohja on lähes idioottivarma ja lopputulos muistuttaa aitoa kinderiä
Perjantai - mikä ihana syy överimässäilyyn. Saattaa kuulostaa kliseiseltä ja tylsältä, mutta suhteellisen kiireistä elämää eläessä sitä alkaa arvostamaan niitä hetkiä kun voi tehdä ison kasan mättöruokaa ja käpertyä sohvalle viltin alle katsomaan jotain enemmän tai vähemmän hyvää elokuvaa
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. T. ä. m. n. p. i. r. a. k. o. h. j. t. e. y. u. s. ,. v. l. O. S. f. ö. H. d. g. M. V. b. E. I. (. ). P. K. L. 4. ½. 5. A. 2. Ö. 0. 3. 1. 7. ’. C. /. '. J. 6. z. c. w. R. x. W. D. q. d l. t l
Kakku on koristeltu tällä kertaa vehnätärkkelystä sisältävillä nonparelleilla, mutta toki koristeeksi voi laittaa jotain muutakin - vaikkapa tuoreen mansikan tai maidotonta tummaa suklaata
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. T. ä. n. s. y. k. p. e. r. h. m. o. v. i. t. l. a. j. u. P. ö. ,. S. d. L. f. M. ). 2. (. à. 1. 5. 0. g. /. V. 3. H. 4. K. R. O. d l
Todennäköisyys sille, että raaka-aine on valmistettu oikein ja hyvin on kotikeittiötä suurempi. Vielä useammalle raaka-aineelle on käynyt siten, että hiukan yhdentekevästä mausta on tullut lähes koukuttava
-. P. i. k. u. m. e. s. a. l. o. t. ä. n. r. p. v. d. E. h. ,. y. j. A. ö. H. ". N. O. K. T. Y. c. w. I. (. 4. ). 0. 5. M. 1. 2. L. g. S. a n. r k. t l. d l
-. -. -. -. -. B. l. o. g. i. h. j. e. n. p. ä. s. v. t. A. a. ö. y. r. u. m. O. b. ". k. Y. d. L. P. E. ). N. M. S. I. T. R. U. (. 2. 0. 5. 7. ,. =. C. –. V. f. 1. J
Marenkikakku sai vaatimattomasti nimekseen paras marenkikakku kaikilla herkuilla ja sitä se olikin. Kuuden hengen perheessä toiveita oli paljon ja kun ne kaikki toiveet laittoi yhteen syntyi oikea superherkku
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.