Miksi lakritsia käytetään resepteissä niin vähän. Vai eikö kukaan siitä erityisemmin välitä. Kyllähän tuo pandallakin näyttää lakritsibisnes ihan hyvin luistavan
Herkulliset sarvet syntyvät kuohkeasta hiivataikinasta. Croissantit ovat syntisen hyviä, mutta hieman terveellisempiä rukiisia sarvia voi kotona leipoa alta aikayksikön
Tossa kun sain tuon Pizze kirjan, niin tein niin hitokseen noita pizzoja ja kyl jos ennennkin osanut tehä ihan hyvän pohjan, niin nyt mentiin astetta kovemmalle tasolle
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen. Voit käyttää myös muuta rasvaa kuin pullomargariinia, sulata ja jäähdytä tällöin rasva ensin
Ensimmäinen versio lakritsimuffineista löytyy TÄÄLTÄ, mutta koska en ollut sataprosenttisen tyytyväinen tulokseen, päätin kokeilla hieman toisella reseptilla ja toisella lakulla
Reilu vuosi sitten Tampereella avatun Pizzariumin taival jäi täällä harmillisen lyhyeksi. Kuten tuolloin arvostelussani kirjoitin, ruoassa ei ollut mitään vikaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.