T. ä. l. o. h. j. e. a. m. n. P. r. v. c. i. t. p. u. M. k. d. ,. y. s. O. ö. S. J. N. f. F. -. B. à. G. (. ). b. q. g. L. 1. 4. 2. 3. 5. 0. ½. K. V. C. ô. R. d l. k g
Meilläkin ollaan kotona kovia Late Lammas fanejaja tätä kakkua olikin hirmu kiva tehdä. Pojat kelpuuttivat hahmotkin hyvin, vaikka lapset tuppaavat olemaan niin älyttömän tarkkoja tämmöisistä asioista
Kakkupohjana käytin suklaakakkua suklaatäytteellä. Kakun rakensin elmukelmulla vuorattuun taikinavuokaan ja annoin sen jähmettyä täytteineen jääkaapissa yön yli
persiljaa, rosmariinia ja minttua). Kaada murut ja maito sekoituskulhoon kostumaan. Raasta juusto pienellä terällä ja silppua liha pieneksi silpuksi, lisää leipäsilpun sekaan
N. u. o. r. i. n. k. m. l. a. p. s. t. ä. y. v. d. e. j. b. h. T. ". ö. -. O. g. L. K. P. M. ,. S. 2. (. ). H. 5. 4. 1. 3. 7. J. 6. 0. R. V. I. d l. t l
Habanerokitchenin lammas- ja karitsakikkailut. Kiitos yhteydenotoista ja luottamuksesta. Saat savun makua ja kesään fiilistelyä kun hiiligrilliin vedät hiilloksen valmiiksi jaajat huoneen lämmössä olleen kareen pinnat kiinni
Lammas kuuluu pääsiäiseen ja monet miettivätkin miten tällä kertaa valmistaisi lammasta. Itse tein revittyä/nyhdettyä/riivittyä/pulled lammasta (rakkaalla lampaalla on monta nimeä) tällä kertaa ja tuli ehkä parasta ikinä syömääni lammasta
Aina vaan jatkuvan korvatulehduksen ja miehen työmatkan uuvuttamana jaksan vasta nyt laittaa ylös näitä Juhannusaatona grillatusta lampaan jämistä taiottujaherkkuja
Siis otetaan vaikka karitsan paahtopaisti (aivan älyttömän hyvää) ja lampaan paisti ohjeet. karitsan paahtopaistejaöljyärosmariinia, suolaa ja mustapippuria
persiljaa, rosmariinia ja minttua). Kaada murut ja maito sekoituskulhoon kostumaan. Raasta juusto pienellä terällä ja silppua liha pieneksi silpuksi, lisää leipäsilpun sekaan
Tässä vaiheessa voit leikata näkyvän rasvan pois joka voimistaa lampaan makua (se villasukka-aromi) Laita uunivuokaan ja paista lempeällä lämmöllä kunnes kypsää, valele lammasta uunissa joko punaviinillä tai kahvilla
Toinen ja alkuperäinen koristelu ohje on. Sulata suklaa ja voi, sekoita keskenään. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sihtaa varovaisesti muna-sokeri vaahtoon
Moni haaveilee mehevästä ja mureasta pihvistä, kuitenkaan onnistumatta sen valmistamisessa. Tässä artikkelissa paneudun lihan valitsemisesta, sen valmistukseen, käymme läpi myös pihvin leikkuun, fileen renssaamisen ja monia hyödyllisiä vinkkejä matkan varrella kohti täydellistä pihviä
Tietenkin eri marjaa tai hedelmää käyttäen saa aina sesongin mukaisen jälkiruoan. Kiinnittämiseen käytin kaapin perukoilta löytämääni valkoista piparikoristemassaa, sido vielä nauha ympärille jotta sikarit eivät pääse putoilemaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.