Lammasminestrone sekä rucolapestolla ja mozzarellalla täytetty patonki
Helmin HeVi-osasto
Helmin HeVi-osasto
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 140 g pekonia
  • 3 valkosipulinkynttä 2 pientä sipulia
  • 1 porkkana pala selleriä
  • lohko valkokaalia
  • 240 g lampaan jauhelihaa
  • oliiviöljyä
  • n. 1 l vettä
  • 1,5 lihaliemikuutiota 1 tl italialaista mausteseosta (yrttejä, tomaattia, chiliä, suolaa, pippuria)
  • 2 tomaattia n. 2 dl pätkittyä spagettia
  • 1-2 tl kaprista
  • 1-2 rkl ketsuppia/tomaattipyrettä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • kourallinen persiljaa hienonnettuna
  • 5 dl vettä
  • 1,5 dl maitoa
  • 2 tl suolaa
  • 1 rkl hunajaa
  • 25 g hiivaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 5 dl hiivaleipäjauhoja
  • 9 dl spelttijauhoja
  •  
  • Rucola-persiljapesto
  • 70 g rucolaa
  • 3 reilua persiljan oksaa
  • 3/4 dl parmesaaniraastetta
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • 1/2 sitruunan mehu
  • 2 reilua valkosipulinkynttä
  • 3/4 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.