Lammaspaimenen piiras
Ketun keittiössä
Ketun keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 punasipuli 2 porkkanaa 2 sellerinvartta (
  • 2 valkosipulin kynttä
  • tuoretta rosmariinia (kuivattukin käy)
  • oliiviöljyä
  • 500 g hyvää lampaanjauhelihaa
  • 400 g purkki tomaattimurskaa (käytin kokonaisia säilyketomaatteja, jotka musersin)
  • 2,5 dl lammas- tai kasvislientä
  • merisuolaa
  • vastajauhettua mustapippuria
  •  
  • Perunamuusi
  • 1,5 kg sopivan jauhoisia perunoita
  • 1 dl kevytmaitoa
  • kunnon klöntti voita (sulatettuna)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.