P. o. r. m. i. e. h. n. k. a. s. v. t. y. ö. l. p. ,. j. u. S. ä. -. M. d. V. K. b. N. H. T. 8. c. w. g. 2. 1. (. ). 4. 5. 3. G. B. A. E. f. 7. R. a l. k g. t l
Grillattu hampurilainen mehevällä pihvillä. Hampurilainen, kaikkien grilliruokien kanta-emo ja äiti. Eikä suotta, lukuisat maistuvat vaihtoehdot, ajan trendeihin mukautuvat täytteet
Iltapalaksi teimme kesää muistellen porsaan ribsejä uunissa. Grilliribsejä ei taida nämä yksilöt voittaa, mutta grillin puuttuessa uuni toimii vallan mainiosti
Tällä reseptillä ribseistä tulee todella meheviä ja liha irtoaa luusta kuin itsestään. Salaisuutena on pitkä paistoaika miedolla lämmöllä (kuten pulled porkissa), mikä takaa täydellisen lopputuloksen
Perunaa grilliin. Jo 200 vuoden ajan on peruna ollut suomalaisen ruoan kulmakivi. Se on ruokkinut. pohjoisen maamme miehet ja naiset niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina
Kypsennä mausteliemestä makunsa saavat ribsit ensin uunissa ja loihdi niihin tulen maku grillissä. Tarjoa bataattiveneiden ja raikkaiden kurkkutikkujen kanssa
Porsaan ribsit valmistuvat uunissa itsestään. Laita possu edellisenä iltana jääkaappiin marinoitumaan. Lihaan voi hieroa kuivamausteseoksen mieleisistä mausteista tai marinoida se esim
Ribsit ovat meillä yleensä kesäruokaa. Nyt kuitenkin Farangissa saimme maisteltavaksi sen verran herkullisen version, että pakko oli kokeilla kotonakin jotain samantyyppistä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.