Lampaanpaisti ja hunajaiset omenat (Cordero ternasco asado con manzana a la miel)
Maku.fi
Maku.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 1/2 kg lampaanpaistia (luutonta)
  • 2 tl suolaa
  • 1/2 g sahramia
  • 5 dl vettä
  • 1 kpl porkkanaa (kuorittuna ja paloiteltuna)
  • 1 kpl sipulia (kuorittuna ja lohkottuna)
  • 2 kpl valkosipulinkynttä (kuorittuna)
  • 1/2 kpl palsternakkaa (kuorittuna ja pilkottuna)
  • 2 kpl laakerinlehteä
  • 1/2 tl mustapippuria
  • Hunajaiset omenat
  • 500 g omenaa (hapokas lajike)
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1/2 dl hunajaa
  • 2 rkl sitruunamehua
  • Kastike
  • 3 dl lihalientä
  • 1 kpl omenaa (kuorittuna ja kuutioituna)
  • 2 tl tuoretta inkivääriä (raastettuna)
  • Lisäksi
  • 1/2 dl mantelilastuja

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.