I. s. o. ä. i. d. n. a. k. e. l. m. p. t. u. L. r. T. h. v. j. S. ,. H. y. 8. V. w. f. O. A. 1. M. ". J. N. ö. R. -. 2. (. ). Y. Ä. P. K. E. +. U. _. 9. 0. 3. g. =. 5. 6. 7. ➔. D. /. _ l. k g. d l. t l
Suikaloi kasvikset ja asettele ne tarjoiluastiaan. Nopeimmin valmistat kastikkeen tehosekoittimessa. Mittaa kaikki aineet tehosekoittimen kulhoon ja hienonna tasaiseksi
O. n. p. a. s. o. l. u. t. i. h. m. v. ä. e. P. ö. y. j. r. g. L. J. k. ,. (. f. ). 6. 7. 8. 0. N. d. ". K. 1. 3. 2. b. T. H. A. -. 5. C. M. /. S. Y. ) l. k g. t l
Pääsiäisen perinneruokia edustaa hyvin uunissa paistettava kokonainen lampaanpaisti. Tarjoile lampaanpaistin kanssa kahvikastikkeen lisäksi esimerkiksi uunijuureksia, rosmariiniperunoita ja aiolia
Pirkan reseptiarkistosta löytyi paistopussissa marinoitu lampaanpaistin ohje. Ohjeen otan kuitenkin varmuuden vuoksi talteen, jos vielä joskus tarvitsee isommalle porukalle lampaanpaistia laittaa
Jos käytät pakastettua lampaanviulua, sulata se jääkapissa. Varaa siihen aikaa n. 1 vuorokausi. Sekoita huoneenlämpöinen voi ja mausteet tasaiseksi tahnaksi
Kappas, melkein kuukausi on vierähtänyt edellisestä reseptistä. Lomamatkasta johtuen myös edellisestä kokkailukerrasta on kulunut pari viikkoa, ja ruuanlaittoa ehti tulla jo ikävä
Kanasatay ja maapähkinäkastike. Kanat valmiina. Viime viikonloppu oli kanainen, mutta en valita. En ole tällaista kanasatayta ennen tehnytkään, mutta ihan mahtava ruoka
S. y. k. s. l. ä. a. t. i. v. o. h. e. m. n. u. d. p. j. K. r. ,. (. g. ). T. c. -. ö. O. C. M. æ. V. 6. 2. 0. ". 1. 5. G. /. L. 4. 8. J. P. R. 3. I. H. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.