Lanttukukko
Sokerisuukon keittiössä
Sokerisuukon keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • dl
  • 1½ dl Vettä
  • 2 tl Suolaa
  • 3 dl Hiivaleipäjauhoja
  • 2 dl Ruisjauhoja
  • 2 rkl Voisula
  • 700 g Karjalanpaistilihaa
  • 400 g Possun luutonta kylkeä
  • ½ Iso sipuli
  • Puuroriisiä
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • 2 rkl Tai
  • 50 g voita
  • 3. Ja sitten sipulin hienonnus ja lihan paloittelu ( sama palakoko kuin lantulla). Paloittele myös possun kylki. Säästä läski
  • 2 rkl

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.