Tee lantturanskalaiset vaikka kolmen hiilarin hampurilaisten lisukkeeksi. Olen pari päivää turannut viljattomien munkkikokelujen kanssa ja erittäin huonolla menestyksellä
Lantturanskalaiset. Lantturanskalaiset ovat perunasta valmistettuja ja öljyssä uppopaistettuja ranskalaisia kevyempi ja karpimpi vaihtoehto, eikä maussakaan ole valittamista
Viime viikonloppuna päätimme kokeilla monissa blogeissakin (esim. täällä ja täällä) kiertänyttä revityn possun reseptiä, jonka juuret lepäävät ilmeisesti kaukana rapakon takana - siellä, missä punaista lihaa nyt muutenkin tunnutaan rakastavan
Lantturanskalaiset on hyvä lisuke kalalle tai pihville. Parhaimmillaan lantturanskalaiset ovat juuri uunista tulleina, koska ne pehmenevät ja menettävät rapeutensa perunaa nopeammin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.