Lantun keittiömatka Intiaan
Veikeä Verso
Veikeä Verso
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 350 g lanttua, kuorittuna ja kuutioituna
  • 230 g keitettyjä kikherneitä (käytin Go
  • Greenin valmiita luomu kikherneitä)
  • 2 sipulia 3 isoa valkosipulin kynttä
  • 2 rkl öljyä
  • 1 rkl curry-jauhetta
  • 1 tl inkivääritahnaa
  • 2 dl soijakermaa (tai kookoskermaa)
  • maun mukaan suolaa
  • persiljaa (tai korianteria)
  • Taikina
  • 2 dl hiivaleipäjauhoja
  • hyppysellinen suolaa
  • 1 maustemitta leivinjauhetta
  • 1/2 tl kurkumaa
  • 2 rkl öljyä
  • 3/4 dl vettä
  • Sekoita taikinan ainekset keskenään ja muokkaa tasaiseksi massaksi. Laita jääkaappin muovin alle odottamaan.
  • Täyte
  • 240 g lanttua
  • 1 pieni sipuli
  • 2 rkl öljyä
  • 1 tl curry-jauhetta
  • 1/2 tl chili-jauhetta
  • 1 iso valkosipulin kynsi
  • puristus limen puolikkaasta
  • 1/2 ruukkupersiljasta
  • öljyä vielä runsaasti lisää
  •  
  • Yksinkertainen jugurttikastike syntyi näin
  • 2 dl maustamatonta soijajugurttia
  • 1 maustemitta suolaa
  • 1 maustemitta rouhittua mustapippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.