The next day, turn the fish stomach up and push the spine through its back. Graavilohen lisäksi halusin ehdottomasti valmistaa lasimestarinsilliä, ja paras ohje siihen tulee isäni reseptikokoelmasta
Vielä ehtii laittamaan jouluksi helppotekoisen sillin. Leikkaa silli paloiksi. 1 pkt boy sillifileitä1 porkkana1 sipulitilliä. Anna olla kylmässä 2-3 vuorokautta ja nauti
Silliherkut tarjoillaan tyylikkäästi punasipulirengaspedillä. Lado lasipurkkiin kerroksittain silli- ja porkkanaviipaleita, sipuli- ja purjorenkaita sekä hienonnettua tilliä
2dlvettä2dlväkiviinaetikkaa2dl sokeria6 laakerinlehteä15 maustepippuria1tsk neilikkaaSekoita ainekset yhteen ja kiehauta. 2 Punasipulia3 keskikokoista porkkanaaPilko porkkanat ja punasipuli. Odota vähintään 24h ja nauti. 2dl vettä. 2dl väkiviinaetikkaa. 2dl sokeria
Nosta sillipurkistasillipalat ja sipuliviipaleet talouspaperille kuivumaan. 4 annostaValmistusaika noin 40 minuuttiaKatso Silli punaviinimarinadissa valmistusohje. 200 g kermaviiliä200 g raejuustoaripaus suolaahienonnettua tuoretta persiljaa ja tilliä4 kpl täytettyjä kananmunia1 purkki punaviinimarinoituja sillipaloja, 7-8 palaa silliä per annos ja lisäksi marinadin sipulinrenkaita Valmista kastike. Aseta salaatti lautasen oikealle puolelle, klo 12-18 kohdalle. Aseta silliviipaleet lautaselle klo 18-21 kohdalle. Nosta klo 21-00 kohdalle 4 kpl. 200 g kermaviiliä. 200 g raejuustoa. 7-8 palaa silliä
2. 2. E. i. s. l. e. v. o. m. t. ä. n. ,. k. u. a. p. b. j. J. r. g. T. à. R. Y. h. y. S. ö. d. -. N. c. 1. 5. 3. /. 4. L. A. M. ½. (. ). K. P. V. B. 0. f. F. n l. d l
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. H. i. r. v. e. n. m. a. k. s. p. t. u. l. -. j. o. ä. y. S. h. ,. …. d. ”. M. g. ö. K. –. E. N. b. 1. 9. 3. 0. J. V. 4. ½. P. L. R. (. ¼. ). 7. 5. f. T. 6. Ö. A. t l. d l
Maustesilli. Leikkaa sillifileet pienemmiksi paloiksi ja lado ne lasipurkkiin. Sillilautanen. Asettele jokaiselle asetille hyvä nokare ukkojen tahnaa ja pala silliä
Vaikka en sillistä välitäkään niin sillikaviaari on sitten aivan toinen juttu. Silli usein mielletään krapularuuaksi mutta mulle sopii kyllä siinä tilassa paremmin kunnon roskaruoka missä rasva ja suola on hyvin "tasapainossa", eli niitä on paljon
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.