Latva-artisokka-feta-sardiinipiiras – Artishoki-feta-sardiinipirukas
Lautasellesi - Sinu taldrikule
Lautasellesi - Sinu taldrikule
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 8 isoa palaa
  • Valmistus 45 minuuttia
  • pala voita
  • 380 g / 1 paketti Myllyn Paras pyöreää piirakkataikinaa suolaiseen leivontaan
  • 240 g / 1 tölkki artisokan sydämiä suolaliemessä
  • 200 g kreikkalaista fetaa
  • 90 g / 1 rasia sardiineja öljyssä
  •  
  • Täyte
  • 2 munaa 2 dl kermaa
  • ripaus kuivattua timjamia
  • ripaus kuivattua basilikaa
  • ripaus suolaa
  • ½ rkl sitruunamehua
  • ½ chilipalkoa
  • tükk vôid
  • 380 g / 1 pakend Myllyn Paras ümargust pirukatainast soolaste küpsetiste jaoks
  • 240 g / 1 purk artishoki südameid soolaleemes
  • 200 g kreeka fetajuustu
  • 90 g / 1 karp sardiine ôlis

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.