-
8 isoa
palaa
-
Valmistus 45 minuuttia
-
pala voita
-
380 g
/ 1 paketti Myllyn Paras pyöreää piirakkataikinaa suolaiseen leivontaan
-
240 g
/ 1 tölkki artisokan sydämiä suolaliemessä
-
200 g
kreikkalaista fetaa
-
90 g
/ 1 rasia sardiineja öljyssä
-
- Täyte
-
2 munaa
2 dl kermaa
-
ripaus kuivattua timjamia
-
ripaus kuivattua basilikaa
-
ripaus suolaa
-
½ rkl
sitruunamehua
-
½
chilipalkoa
-
tükk vôid
-
380 g
/ 1 pakend Myllyn Paras ümargust pirukatainast soolaste küpsetiste jaoks
-
240 g
/ 1 purk artishoki südameid soolaleemes
-
200 g
kreeka fetajuustu
-
90 g
/ 1 karp sardiine ôlis
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.