Latva-artisokka-tonnikalasalaatti
Kipparin morsian
Kipparin morsian
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Latva-artisokka-tonnikalasalaatti 4 annosta
  • 300 g artisokan sydämiä öljyssä tai vedessä
  • 100 g paahdettuja paprikoita öljyssä
  • 300 g MSC-merkittyä tonnikalaa vedessä
  • 2 valkosipulinkynttä puserrettuna
  • tuoreita pinaatinlehtiä, vuonankaalta, rucolaa tai salaattia
  • tuoretta lehtipersiljaa hienonnettuna
  • 0,5-1 sitruunan mehu
  • suolaa, mustapippuria
  • (oliiveja, kapriksia)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.