130 g valkosuklaata. 130 g maitosuklaata. 130 g valkosuklaata. 130 g maitosuklaata. Kokosin yhteen blogista jo ennaltaan löytyviä täytteitä sekä pari uutta täytettä
3. 3. 3. 3. O. l. e. n. t. o. d. a. h. u. m. s. y. k. ä. r. i. ö. v. p. Y. j. A. ,. T. 2. x. M. -. J. 7. 0. g. 1. c. 5. P. S. K. 4. V. B. Q. /. L. (. ). H. ½. b. d l
3. 3 hienonnettua keitettyä munaa. 3. 3. 3 hienonnettua keitettyä munaa. 3. Vinkki. Koristele kakku siten, että koristeista voi päätellä, onko kyseessä kala-, liha- vai kasviskakku
. Tänään aloitettiin pikku prinsessojen. kanssa sunnuntaiaamu leipomalla kääretorttu. Tytöt halusivat suklaisen kääretortun, joten me tehtiin vaaleaanpohjaan täytteeksi suklaavoikreemi
300g kinkkua. Tarjoile uuniperunoiden kanssa 300g kinkkua. Perjantaina häärimme keittiössä koko perhe, tai teini kotiutui vasta valmiiseen ruokapöytään
Herkulliset rieskarullat kahdella helpolla täytteellä. Uudenvuodenaatona meiltä löytyi pöydästä kahden kakun lisäksi myös kahta erimakuista rieskarullaa paloiksi leikattuna
) Tämä ihana suklaa macaroni ohje on Painted By Cakes blogista ja herkullinen appelsiinitryffeli ohje on Mia Öhrnin Macaronit, kuppikakut & kakkutikkarit sekä muut pikkumakeat kirjasta sivulta 37. 3. Erottele toiseen kulhoon 70g valkuaista 2-3 huoneenlämpöisestä kananmunasta. Lisää vaahtoon noin 1/3 osa manteliseoksesta varovasti kiertäen nuolialla kulhon ympäri ja vaahdon alta ja sitten leikkaamalla vaahtoa. Kun nuoliasta pudotettu kuvio tasoittuu noin 30 sekunnissa, lopeta kääntely. Kaada taikina pursotinpussiin, jossa on 1 cm kokoinen pyöreä terä (käytin 1,2cm terää) ja pursota pellille leivinpaperin päälle noin 2,5-3 cm kokoisia nokareita. 137 asteessa 13 min). 13. ) This wonderful Chocolate macarons recipe is from Painted By Cakes blog and this delicious Orange truffle filling is from Mia Öhrns book Macaronit, kuppikakut & kakkutikkarit sekä muut pikkumakeat, on page 37. 3. Separate for another bowl 70g of egg whites (from 2-3 room temperature eggs). Fould in getly with rubber spatula about 1/3 part of the alomond mixture into the foam. When small amout of pattern dropped from the spatula flatten in about 30 seconds, stop turning, your pattern is ready. Pour batter into cake decorating bag with diameter of 1 cm sized circular piping nozzle (I used 1,2cm circular nozzle) and pipe about 2,5-3 cm size pats on to baking paper over the baking tray. 137 C degrees for 13 min). 13
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.