SainBlogatinkauttaluettavaksiVeraJordanovan uuden keittokirjan Don't MissaBite. Tartuintilaisuuteen tietenkin mielelläni, sillä keittokirjojajaideoita ei voi koskaanollaliikaa
” En ole ikinä oikein ymmärtänyt tätä teesiä – minulle herkuttelu raakaherkuillajamustapapubrownieillaja ties millä ihme ”korvikkeilla” on herkutteluasananvarsinaisessa merkityksessä – luulen, ettei monikaan näistä epäilijöistä ole koskaanmaistanuthuolellajarakkaudella tehtyä raaka- tai muuten vain terveellistä herkkua
a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a
Arepoitahan syödään myös Kolumbiassa,mutta sen mukaan mitä minulle on kerrottu,venezuelalaisetarepatovatparempiaja vähemmän litteitäkin kuin kolumbialaisetvastineensa
Halusin kuitenkin kokeilla tehdä myös kovempaajuustoa – sellaista, jota voisi höylätä leivän päälle – joten kehittelin tämän ohjeen, jossapääraaka-aineenaovatkikhernejauhotjamantelijauhe
Postaustaodottaa myös VeraJordanovankirja Don't MissaBite. Jos seuraatteminuainstagramissa, tiedätte että banaaneja on tällä hetkellä ihan kiitettävästi kotona
Viime viikonloppu jaalkuviikko meni kana-appelsiinipastan merkeissä, kunnes totesin, että kyseistä pastaa ei tarvitse vähään aikaanvalmistaa, vaikka se kovin herkullista onkin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.