-. -. -. -. -. -. -. E. n. j. a. k. s. u. t. i. v. e. S. T. o. m. A. g. l. &. O. r. ä. p. h. y. 2. 5. 0. f. c. 1. P. R. (. ). d. K. ,. M. Y. C. N. L. b. n g
Munia, pastaa, pekonia ja inanen valkosipulia. - Kiehauta vesi kattilassa ja laita pasta keittymään. - Sekoita kulhossa keskenään kananmunat, suurinosa parmesaanista ja hitunen suolaa ja pippuria
Poista valkosipulistaja kuori ja paina sen rakenne rikki kevyesti veitsenlappeella. Lihan paistamiseen käytettävä öljy saa hyvää makua valkosipulista, joka laitetaan kokonaisena pannulle
Ota vuoka pois uunista ja sekoita kanojen joukkoon raaka pastaja kaada päälle kastike. Kippaa raa`at fileesuikaleet uunivuokaan, lorauta päälle rypsiöljyä, siirappia tai hunajaa, currya, mustapippuria ja sekoita hyvin keskenään
Valuta kypsä pastaja lisää sekaan tomaattimurska. pasta, lihapullat sekä tomaattikastike. Jälleen keskiviikko - ja tänään luvassa pitkästä aikaa taas pastareseptiä
En tosin toeutettanut alkuperäisen ohjeen mukaan, yritelmänä aina on, että kuohukermaa ei olisi joka ruuassa ja vaikka se varmasti hyvää olisikin, niin oli tämä kyllä näinkin vallan mainiota
Ruskista kaikki kunnolla ja lisää paseraattu tomaatti, valkosipuli, basilika, suola ja pippuri. Kaada päälle lihapulla-tomaattikastikeja ripottele reilusti parmesaania päälle
-. -. -. -. -. -. L. o. k. a. u. l. b. g. i. s. h. e. r. j. n. m. ä. t. ,. v. p. M. d. ". K. y. 2. 4. c. 1. 0. V. C. E. A. B. f. ö. w. S. P. 3. 5. T. 8. H. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.