Niiin tuun tekeen näitä aika monta kertaa vielä Kehokuurin aikana ja sen jälkeenkin. Nyt on kehisläisille ja tietty kaikille muillekkin sellanen herkku, että koukkuun jää
Minä tykkään lehtikaalisipseistä, tykkään todella paljon. Minulla on viisi vuotta vanha ohje tässä blogissa, se on samanlainen kuin suurin osa ohjeista taitaa olla
Osan lehdistä pakastin (huuhtelin, kuivasin, paloittelin) ja osasta sitten tein näitä. Lehtikaalisipseistä tuli jo jokin aika sitten jo ihan hittiruokaa - eikä mikään ihme, sillä ovathan ne ihan superterveellisiä ja kaiken lisäksi älyttömän hyviä ja ihania naposteltavia
Lehtikaalista. puhutaan ja kirjoitetaan paljon. USA. ssa lehtikaali on noussut uudeksi. trendikasviksi ja viime aikoina lehtikaalia on saanut kaupoista myös täällä
Mulla on kova viehtymys kaikenlaisiin terveellisiin versioihin kaikista paheellisista jutuista. Viime aikoina olen käyttänyt usein lehtikaalia monissa kasvisruuissa, mitä nautin silloin kun lapset on isällään
Eikä näitä turhaan kehuta. Niitä kehui eilisen Keski-Suomalaisessa Pipsa Hurmerinta. Minulle lehtikaali oli tämän kesän uusi kasvatuskokeilu ja siitä tulikin kerralla topten-kasvi
Kivasti rouskuvat lehtikaalisipsit ovat mahtavaa ja terveellistä naposteltavaa. Näihin todella jää koukkuun, kun ottaa yhden, on pakko ottaa heti perään toinen
Onko piristävämpää näkyä heti aamusta kuin lehvällinen vihreää. Lehtikaali on kieltämättä ehkä suurin in-juttu terveysruokapiireissä tällä hetkellä - tosin kilpailu suosiosta kookosöljyn ja chia-siementen kanssa on raakaa (tahaton sanaleikki, en edes yrittänyt olla nokkela)
Rapeat sipsit täynnä vitamiineja, mineraaleja, antioksidantteja, entsyymejä, herkullista suolaa sekä hyviä rasvoja ja niitä on sallittua syödä vaikka koko pussi kerralla, siis mitä
Suomessa tämä oli ensimmäinen kerta kun näen näitä. Olin tänään taas opettamassa, ja vaikuttaa siltä, että tämä uusi opiskelijaryhmä on aikalailla erilaista ainesta kuin viime kevätkulukauden "riippakiviporukka"
Olen törmännyt kukkakaali wingsit kuviin ja resepteihin nyt jo niin moneen otteeseen somessa kuin ruokablogeissa, että tässä lienee uusi trendiherkku sitten smoothiebowlien, siemennäkkärin ja lehtikaalisipsien
Palaan blogini ääreen pitkän tauon jälkeen. Tauon syynä oli puhtaasti ajan ja inspiraation puute. Kun tekee pääasiassa kirjoittamista 7 tuntia päivässä työkseen, ei sitä jostain kumman syystä halua jatkaa enää vapaa-ajalla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.