Pihvit ovat jälleen kerran valmiiksi nuijittuja lehtipihvejä, koska kaikki tykkäämme niistä. Oma suosikkini porkkanan ja kesäkurpitsan lisäksi on palsternakka
Nuiji lehtipihvit vähän ohuemmiksi lihanuijalla vaikka tuorekelmun tai voi-/leivinpaperin välissä. Liha on viime vuosina ollut aika kallista eikä liharuuat muutenkaan ole meillä kovin suosittuja, joten pihvejä tulee tehtyä todella harvoin
Naudan lehtipihvi, lohkoperunoita ja fetasalaattia. Ja pitkin pihaa led-lampun, öljylyhdyn tai tähtisadetikun kanssa pomppien kameran kuvatessa pitkällä valotusajalla
Jostain tuli mieleen, että possustakin voi tehdä lehtipihvejä ja niinpä meillä herkuteltiin perjantain kunniaksi paprikaisella maustevoilla kruunatuilla pihveillä
Asettele muovikelmu lehtipihvin päälle ja nuiji pihvi ohueksi (kuvioitu nuija rikkoo muuten pihvin). Ruskista toinen puoli ja kun neste nousee lihan pinnalle, paista toinen puoli
Tajusin sitten kysyä toiveruokia perheeltä ja miehen toive oli lehtipihvi. Lehtipihvi ei ole vaikea valmistaa, koska pihvi nuijitaan niin ohueksi, että mureudesta ja kypsyydestä ei tarvi paljoa huolta kantaa
Asettele lehtipihvit uunivuokaan ja mausta ne suolalla ja pippurilla (suolaa saa laittaa reilusti, muuten se häviää mozzarellan alle), levitä pihvien päälle kesäkurpitsasiivut, niiden päälle mozzarellasiivut (joita voi repiä ja lätistellä tarpeen mukaan) ja ripottele päällimmäiseksi aurinkokuivatut tomaattisiivut ja basilika
Blogin puolella on ollut hiljaista vuodenvaihteen jälkeen eikä päivityksiä ole montaa ollut. Syynä tähän on kirjoittajan aloittama kuntokuuri, johon on töiden lisäksi mennyt sen verran aikaa ettei blogille ole jäänyt aikaa
Naudan lehtipihveistä pidämme suunnattomasti ja niitä tulee tehtyä ja syötyä aika useinkin. Naudan lehtipihvejä kanan lehtipihvit eivät onnistuneet syrjäyttämään, mutta ei tämäkään ateria hassumpi ollut
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.